Даниела Рашкова, Коуч | Супердок

Даниела Рашкова

Коуч

15 - 20 години опит
Най-ранен час: понеделник в 10:00

Даниела Рашкова е консултант-терапевт и личен коуч с повече от 15 години опит в професионалното консултиране в областта на семейните и брачни отношения, овладяване на депресивни и тревожни състояния, екзистенциални проблеми, фобии, паническо разстройство, безпокойство, превенция и справяне със стрес и бърнаут, проблеми в интимните отношения. Провежда индивидуални, семейни и брачни консултации при конфликти, раздяла, загуба на близък, тревожност, стрес, страх, несигурност, липса на доверие, затруднения в комуникацията, мотивация, личностно развитие. Даниела Рашкова не консултира деца.

Healee
Даниела Рашкова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Сертифициран консултант-терапевт е от колеж Ванкувър по професионално консултиране в областта на семейните и брачни отношения, овладяване на депресивни и тревожни състояния, екзистенциални проблеми, паническо разстройство, превенция и справяне със стрес и бърнаут, проблеми в интимните отношения.

Квалификации

Специализирала е в консултирането на родители, които са преживели загуба на дете при нещастен случай, болест или самоубийство.

Биография

Към момента Даниела Рашкова развива своята индивидуална практика. Владее английски език.

Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Видео консултации

Провежда видео консултации през приложението Healee .
javascript loading
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултации с Даниела Рашкова в приложението Healee.

Healee

Направи онлайн консултация с

Даниела Рашкова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com