плюс Абонирай се

Станете супердоктор!

Спестете време и намерете нови пациенти със Супердок

Супердок е платформа за онлайн резервации на лекарски прегледи, която предлага на пациентите възможността да разгледат профилите на лекари от различни специалности, да изберат подходящия лекар, в най-удобното за тях време и място и да резервират час за преглед онлайн!

Какви възможности има Супердок?

Онлайн календар

Със Супердок записаните от Вас часове на място или по телефона автоматично стават „заети“ за онлайн пациентите. Ако се наложи да отсъствате, бързо и лесно може да уведомите записаните пациенти с натискането на един бутон!

Потвърдени пациенти

Всеки потребител е регистриран с име, е-мейл и телефон и може да има до 4 предстоящи резервации, за да бъдат избегнати недобронамерени действия. След прегледа Вие имате възможност да маркирате пациент като „Неявяване”.

Мобилен достъп

Със Супердок имате достъп до графика си от компютър и мобилен телефон – можете да записвате и отказвате часове в движение и да редактирате календара си в реално време.

Предварителна информация от пациентите

При записване на час, потребителите на Супердок Ви дават предварителна информация за причината за тяхното посещение, начин на плащане, дали са Ви посещавали преди, както и информация за тяхното състояние.

SMS известяване

Ден преди прегледа при Вас, пациентите получават напомняне за наближаващия час по е-мейл и чрез SMS, което намалява броя неявили се пациенти. С SMS уведомяваме Вас и пациентите, ако една от двете страни откаже час за преглед в следващите 24 часа.

Връзка с вашия уебсайт

Чрез бутон Запази час, който ще Ви дадем да разположите на Вашия уебсайт, посетителите на сайта Ви могат да си запишат час за преглед онлайн.

Как работи Супердок?

1. Създавате Вашия профил

Свържете се с нас и ние ще създадем Ваш личен профил в Супердок. Той ще включва информация за Вас – специалност, стаж, образование и допълнителни квалификации. Ще включим снимки на Вас, кабинета и оборудването, с които да Ви представим на пациентите.

2. Въвеждате информация за Вашите практики и работно време

В профила си в Супердок може да включите информация за 3 работни места, като за всяка практика въвеждате работно време, работа с НЗОК и с деца. Имате възможност да обявите цени на прегледите и изследванията в различните практики или да дадете допълнителни уточнения на пациентите, преди да си запишат час.

3. Ставате Супердоктор

— модерният лекар, който пести време на себе си и пациентите с удобството на онлайн резервациите.

Заяви своя профил

Какво харесват лекарите в Супердок?

По-лесно планиране на графика

Независимо дали кабинетът Ви е затворен или сте зает – пациентите ще Ви откриват и резервират час за преглед денонощно. Така лесно ще запълвате графика си дори в извънработно време и ще можете да преглеждате календара си по всяко време, от всяко устройство!

Повече време за прегледи

Със Супердок можете да приемате часове за преглед и по телефона, но можете да спестите време в разговори и да го използвате за Вашата основна цел – повече прегледи и повече грижа за пациентите.

По-добро присъствие в интернет

Ще изградим Вашето онлайн присъствие и лесно ще бъдете намерен от нови пациенти. Затвърдете доверието им с позитивни и реални отзиви от Ваши пациенти.

Повече и различни пациенти

Потребителите на Супердок са активни и модерни потребители, които обичат да ползват онлайн резервационни услуги.

Какво споделят лекарите, които работят със Супердок?

Ползвам Супердок от 2 години и работното ми ежедневие напълно се промени – телефонните разговори с пациенти намаляха значително, вече 80% от всички часове в графика ми са запазени онлайн. И аз и пациентите ми сме доволни от възможността за запазване на час дори в извънработно време!
Д-р Ели Китанова

Педиатър и ОПЛ · София

Резултатът от работата със Супердок дойде изключително бързо: само за 3 месеца 50% от часовете при мен са резервирани онлайн. Намериха ме и нови пациенти! Системата е изключително лесна за ползване и ще бъде полезна за тези, които искат да спестят време и да имат по-добре организиран график.
Д-р Цонка Йорданова

Акушер-гинеколог · София

Интеграция с външни системи


Супердок е интегриран с медицински софтуер Джойстик

Супердок поддържа мигриране на вашите резервации от Гама консулт в Супердок

Супердок е интегриран с медицински софтуер Fitsys

Супердок е интегриран с медицински софтуер GSS

Заявете своя профил


Моля, попълнете формата и я изпратете. Ще се свържем с Вас, за да Ви разкажем за всички предимства на Супердок и как може да бъде полезен в работата Ви.