Добавете нови възможности със Супердок Плюс за пациенти

Абонирайте се за Супердок Плюс
9,99 лв. на месец

Какво включва Супердок Плюс?

Известия при освобождаване на по-ранен час

Получаване на СМС/вайбър и имейл известия при освобождаване на по-ранен час в графика на лекаря
Научи как работи

Увеличен лимит за предстоящи резервации

Увеличаване на настоящия лимит за предстоящи резервации с 3 броя

Списък с Любими лекари

Възможност за добавяне в списък на лекарите, за които най-често запазвате час или са били препоръчани

Безплатни онлайн консултации със специалисти

Безплатна онлайн консултация с избрани специалисти в Healee (само при годишно плащане)

Известия при освобождаване на по-ранен час

Абонирайте се за по-ранен час в до 7 лекарски календара
Ще получите до 5 известия при освобождаване на по-ранен час
Потвърдете по-ранния час

Можете да се абонирате за известия за по-ранен час в процеса на запазване на час, когато при стартиране на резервацията сте влезли в профила си, или по-късно от секция Моите резервации във Вашия профил.

Ако в календара на специалиста се освободи по-ранен час от датата на Вашата резервация и е дошъл Вашият ред в списъка с чакащи за тази практика на лекаря, часът се запазва за Вас и можете да го потвърдите или откажете в рамките на 2 часа от получаване на известието, ако прегледът е до една седмица и в рамките на 6 часа, ако прегледът е по-далеч от една седмица.

Потвърждаването се извършва като последвате линка от нотификациите за по-ранен час, които са изпратени по имейл и чрез вайбър/СМС съобщение. 

Ако не потвърдите запазения за Вас по-ранен час, ние ще уведомим следващия чакащ потребител, а Вие оставате в списъка с чакащи.

При потвърждаване на новия час, старият се освобождава. Ако искате да запазите старата си резервация, можете да се абонирате за известия за по-ранен час в същия календар след като направите резервация, като използвате бутона под календара на лекаря. 

Не, няма да получите известие. Ако запазеният от Вас час е с избран метод на плащане Преглед по НЗОК и се освободи час, в който не се приемат направления, няма да получите нотификация за този по-ранен час.

Известия за по-ранен час се получават само между 8 ч и 21 ч - ако се освободи час между 21 ч и 8 ч, ние ще го пазим за Вас, но ще Ви уведомим в 8 сутринта и ще имате същия срок за потвърждение - съответно 2 или 6 часа.

Няма да се изпращат уведомления за по-ранни часове, ако остават по-малко от 24 часа до самия преглед.

Ако желаете да прекратите абонамента си за Супердок Плюс, можете да го направите от секция Потребител на Вашия профил – натиснете трите точки при информацията за Супердок Плюс и след това Откажете абонамента. При прекратяване на абонамента, ще можете да ползвате останалия период, за който сте заплатили (месец или година). Ако не прекратите абонамента си, при изтичане на платения период автоматично ще бъде заплатена вноската за следващия (месец или година).

Ако желаете да прекратите получаването на нотификации за определена лекарска практика, отидете в секция Записвания за по-ранен час и натиснете върху бутона Включено за дадения календар, за да не получавате повече известия за тази практика.

Известия за свободни часове

Абонирайте се за свободен час в до 7 лекарски календара
Ще получите до 5 известия при наличие на свободен час
Потвърдете свободния час

В случай, че в календара на специалиста няма свободни часове в следващите 3 дни и Вие нямате активна резервация, можете също да се абонирате за известия за по-ранен час, като използвате бутона под съответния график на лекаря.

При активиране или освобождаване на часове в календара на лекаря преди датата, за която изчаквате нотификация, ще Ви бъде запазен час, който да потвърдите или да откажете в срок от 2 часа за прегледи в рамките на седмица или 6 часа за прегледи след повече от седмица.

Потвърждаването се извършва като последвате линка от нотификациите за по-ранен час, които са изпратени по имейл и чрез вайбър/СМС съобщение.

Ако не потвърдите запазения за Вас свободен час, ние ще уведомим следващия чакащ потребител, а Вие оставате в списъка с чакащи.

Ако в списъка с чакащи за по-ранен час в дадения календар има 20 потребители и лекарят активира 20 нови свободни часа, всички абонирани потребители ще получат известия за по-ранен час час и ще могат да го потвърдят или откажат.

Ако при записване за по-ранен час, чрез бутона под календара на лекаря, няма никакви свободни часове в бъдещето, датата, до която се абонирате да получите нотификация, е датата, която към този момент е последната видима дата в календара на лекаря. С други думи, възможно е в следващия ден да се видят свободни часове, за които няма да получите известия, защото те са били извън видимия календар на специалиста.

Известия за по-ранен час се получават само между 8 ч и 21 ч - ако се освободи час между 21 ч и 8 ч, ние ще го пазим за Вас, но ще Ви уведомим в 8 сутринта и ще имате същия срок за потвърждение - съответно 2 или 6 часа.

Няма да се изпращат уведомления за свободни часове, ако остават по-малко от 24 часа до самия преглед.

Ако вече сте се записали за нотификации под календара на лекаря и след това се абонирате отново по време на резервация за същия календар, ще остане валиден само втория Ви запис по време на резервацията.

Добавете нови възможности със Супердок Плюс

Безплатен плюс
Лимит на предстоящи резервации 4 7
Известия за по-ранни часове
Списък с предпочитани лекари
1 безплатна онлайн консултация в Healee (при годишно плащане)
Абонирайте се за Супердок Плюс
Можете да прекратите абонамента по всяко време