Евгения Даракчиева, Психолог, Психотерапевт, Коуч, София | Супердок

Евгения Даракчиева

Психолог, Психотерапевт, Коуч

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: 10 април 10:00

Евгения Даракчиева провежда психотерапия, сексологични сесии, сесии свързани с проблеми като:

 • липса на сексуално желание, сексуални затруднения и неудовлетвореност
 • конфликти между партньорите, медиация
 • преодоляване на страх, паник атаки
 • консултиране на родители в трудните отношения с децата
 • стрес, умора, умствено напрежение, бърнаут
 • честа раздразнителност, вкл. за"дребни неща"
 • постоянно усещане за тревожност, без ясно обусловена причина
 • чувства на срам и вина
 • проблеми със съня, безсъние
 • лошо настроение, безрадостност в живота, депресия
 • личностно развитие
Healee
Евгения Даракчиева провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Магистърска степен по Психология към ВТУ Св. Св. Кирил и Методий с тема на дипломната работа: "Конфликтните идентификации на хора от ЛГБТ-общността";
Специалност "Интегративна психотерапия";
Специалност "Сексология" - Медицински университет, гр. Пловдив;

Квалификации
 • Медиатор, вписан в Единен регистър
 • Сексология и Медицинска психология: Медицински университет Пловдив
 • Психотерапия: Психодинамика, Психодрама, Гещалт терапия, Позитивна психотерапия, Арт-терапия и Когнитивно-поведенческа терапия;
 • Психосоматика
 • Хипноза и хипнотерапия: Българска асоциация по хипноза
 • Клинична практика: отделение по Психиатрия към ВМА – София;
 • Нац.асоциация по превенция и терапевтично обучение при зависимости
 • Член на Дружество на психолозите в Република България;
 • "Трениране на успешни родители" по метода на Томас Гордън;
 • Консултант по кърмене към НАПК
Биография

Евгения Даракчиева е основател на Център за психологично консултиране и психотерапия Sentio.bg. Съосновател и активен доброволен консултант на родители в Национална асоциация подкрепа за кърмене. Била е доброволен консултант към нестопанска организация в подкрепа на младежи от ЛГБТ общността.
Като психолог, психотерапевт и сексолог в практиката си изпозлва индивидуален подход и терапевтични техники спрямо индивидуалните особености на пациента и/или партньорската двойка.

Допълнителна информация
sentio.bg

Потвърдени мнения на пациенти

 • Обща оценка
 • Време за изчакване
 • Отношение
Рейтинг
187 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна от посещенията си при Евгения. Търпелива е, изслушва и задава правилните въпроси, които ми помагат да видя дадена ситуация от различни аспекти и какво пропускам. След всяко посещение се чувствам по-мотивирана да работя върху себе си.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Евгения е страхотен професионалист! Притежава всички качества, които търся в един добър психолог. Изслушва ме, поставя бързо правилната “диагноза” и добре формулира проблемите, върху които трябва да работя. Много съм щастлива, че я срещнах!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Евгения е страхотен професионалист. Винаги изслушва, задава правилните въпроси. Помага ми много да погледна на живота от друга гледна точка и да видя много неща и да се справям с депресията.Препоръчвам с две ръце!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Посещавала съм Евгения само няколко пъти, но за това време съм останала много доволна от подхода, търпението и насоките ѝ.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Евгения винаги ми е помагала при трудни ситуации. Изслушва с внимание и търпение. Препоръчвам я на всеки, който се чувства в затруднено положение и не намира изход. Още от първия сеанс има положителен резултат!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Благодаря за професионализма!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Евгения е изключителен професионалист! Помогна ми да взимам правилни решения в професионален и личен план. Цената е разумна за качеството на услугата, което тя предлага. Силно препоръчвам. :)
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Жени е изключителен професионалист. Въпросите които задава найстина те карат да се замислиш. Предпоставя човек да стигне сам до отговорите които търси и да опознае по-добре себе си. Бих я препоръчал на всеки който е решен да направи първата крачка към преодоляване на проблемите си.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отлично. Помага да се види реалността. Благодаря.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Подходът на Жени създава атмосфера, която те предразполага за откровено споделяне и в разговорите ни тя успява да ме насочи по пътя на себе-откриването и работата над себе си. Жени е гъвкава в подхода си и напипва точния източник за проблема, за да предостави нужната подкрепа.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасен професионалист, който те предразполага да споделяш и да си зададеш правилните въпроси. Искрена и директна, тя не спестява и неудобните истини в името на това да осъзнаеш пропуските и грешките си.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Моят опит с Д-р Даракчиева е много добър. Отнася се много професионално и на мен ми пасна това, че е много обективна и пряма. Нещата в живота ми се задвижиха от зациклянето, в което се бях вкарала когато започнах да посещавам. Ще продължа да посещавам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
С всяка следваща консултация успявам да разбирам повече за себе си и за старите модели на поведение. Безспорно quite self-challenging , но полезно. Е.Даракчиева използва интересни практически задачи/упражнения, които интензифицират процеса по себе-откриване.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотна!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Жени е прекрасен специалист и човек! Още от първата ни среща ме предразположи, винаги ме изслушва и дава страхотни съвети. След сеансите, оставам с позитивно чувство за напредък. Студиото се намира на много удобна локация и дава усещането за уют.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително внимателна и разбираща, точна и коректна. Има подход към своите пациенти, само трябва да й се доверите и да прилагате в живота наученото при нея.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително съм доволен от сесиите, които провеждам с нея. Помага ми да променя начина си на мислене, който ме докара до доста лошо състояние. Успява да намери проблема, причината за него и съвети как да се разреши. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Ева е като швейцарско ножче. Няма сфера, в която да не може да помогне, тъй като разполага с правилния "инструмент" за всеки проблем.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Евгения определено успява по един неусетен и деликатен начин да ми даде друга гледна точка над нещата и да счупи рамката ми на мислене, която ме е довела до не особено добри житейски резултати и избори. Срещите с нея ми помагат по-добре да разбера и уважавам себе си.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Като човек, който никога не бе посещавал психотерапия, за мен беше важно да открия Точния Специалист. Мисля, че в лицето на Е. Даракчиева намерих именно такъв. Умее да предразполага, помага ми да "разчупвам" рамките, в които съм свикнал да живея и да се ограничавам within. Определено препоръчвам!

Запази час

Център за психологично консултиране Sentio.bg

София · ул. Проф. Фритьоф Нансен 45, ет. 2, ап. 3 · Телефон: 0876268610
javascript loading...
Важна информация

Сесията е с продължителност 55 мин.

Човешки моля всеки от вас да запазва час, само ако наистина има желание да работи за себе си. Понякога губя ценно време и не мога да приема човек в криза заради заетия вече час, който реално не се използва.

За въпроси - съобщение по Viber на 0876268610.

 • Консултация /до 60 мин./ 100,00лв
 • Консулт. с двойка /до 60 мин./ 150,00лв
Healee

Направи онлайн консултация с

Евгения Даракчиева

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com