Мария Илиева, Психолог, Коуч, София | Супердок

Мария Илиева

Психолог, Коуч

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: понеделник в 8:00

Мария Илиева е кариерен консултант, кариерен коуч и бърнаут специалист с професионален опит в сферата на кариерното консултиране в София с над 8 години опит. Подпомага клиентите си да намерят удовлетворение в работата чрез кариерни програми за информиран и осъзнат избор на професия, за кариерна промяна и справяне със състоянието на професионално прегаряне/бърнаут. Работи в посока откриване на силните страни, информация за актуалното състояние на пазара на труда, създаване на стратегия за професионална реализация, подобряване на презентационни умения и подготовка за успешно интервю.

Образование

Завършва бакалавърска програма по специалност Социална педагогика и има придобита магистърска степен по специалност Европеистика и социални науки в СУ "Св. Климент Охридски".

Квалификации
  • Сертифициран GCDF кариерен консултант;
  • Сертификат за кариерен коуч от Transformation Academy, САЩ;
  • Personality Psychology Certificate, Educational Organization.
Биография

Мария Илиева започва кариерния си път като експерт "Социално подпомагане" към Агенция социално подпомагане. От 2008 г. работи като експерт "Подбор на персонал" към водещи български и международни агенции в сферата, където има възможност да придобие задълбочени познания за спецификата на пазара на труда и процесите по подбор на кандидати за работа. От 2022 г. работи като специалист "Кариерно развитие" на Софийски университет "Св. Климент Охридски". От 2014 г. развива собствена практика в сферата на кариерното консултиране.

Допълнителна информация
namerirabota.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
9 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Мария е внимателна, емпатична и работи с отношение към клиента. Още след първата си среща с нея, в мен се роди усещане, че е напълно и естествено, а и възможно да реализирам потенциала си в карирера, която ме вдъхновява и отговаря на личността ми.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Мария е изключителен човек - отворена, автентична, искрена и с голямо сърце. Като психолог често се срещам с хора, които не са щастливи от работата си. Мария ги мотивира да намерят мечтаната си професия - по-бързо и по-добре от мен. Благодаря на Мария, че помага на мен и хората, с които работя.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Мария е страхотен професионалист! Помогна ми в сбъдване на мечтата ми, да работя това, което винаги съм искала. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Благодаря за отношението, професионализма и личното отношение. Получих ценни съвети и насоки, които биха ми помогнали. Деликатните теми, които обсъждахме трудно се споделят пред всеки, радвам се, че избрах Вас!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Ако не знаете накъде да поемете и се колебаете - Мария Илиева е вашият пътеводител. Професионалист, висока компетентност и етика на работа. Изключително съм доволна и силно препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Мария Илиева е изключителен специалист, разговорите с нея са повече от приятни. Помогна ми да намеря мечтаната работа и за нула време се изкачих до място, на което нямаше да съм, ако не беше подкрепата и наставленията, които ми даваше по пътя. Запишете час още днес и променете живота си!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Мария ми беше препоръчана като кариерен консултант и оправда очакванията ми. Тя е доста усмихнат и позитивен човек и работата с нея е доста лесна. Останах с впечатление, че е добър професионалист и си разбира от работата. Получих доста ценни съвети, които много ми помогнаха при смяна на проф.сфера.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Коуч кабинет Мария Илиева

София · ул. Ген. Паренсов 37Б, ет. 1, ап. 3 · Телефон: 0889473424
Работи с деца
javascript loading
Важна информация

За целенасочена и ефективна консултация, моля попълнете следната анкета: https://forms.gle/icPKXsTVkJ5Dc2uk8