Нонка Данчева, Психолог, София | Супердок

Нонка Данчева

Психолог

София

· 15 - 20 години опит
Най-ранен час
Утре в 9:00

Нонка Данчева е психолог в София. Извършва психологическо консултиране на възрастни и деца, както и личен коучинг. С възрастни работи в направленията депресивни и тревожни състояния, екзистенциални проблеми, личностни разстройства, фобии, паническо разстройство, психотелесни проблеми и разстройства, превенция и справяне със стрес и бърнаут, женско здраве. С деца – трудности в адаптацията, хиперактивност, агресивно поведение, емоционална диагностика, функционалност и баланс. Провежда консултации, обучения в групи и тренинги свързани с личностно развитие, мотивация.

Healee
Нонка Данчева провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Притежава магистърска степен по Психология към ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" (след юридическо и инженерно образование) с тема на дипломна работа: "Влияние на емоциите върху психосоматичния статус на личността".
В практиката си използва системен и интегрален подход, включващ разнообразни
терапевтични инструменти, спрямо индивидуалните потребности на клиента. За двойки/партньори и изясняване на семейни отношения при конфликти или развод, както и при отношенията родител-дете, прилага методики и техники и от семейната медиация.

Квалификации

Сертифицирани обучения: -Обучителен курс по "Психотерапия" с различни психотерапевтични модалности център "Амарна"; -Консултант Хранителни нарушения-Асоциация Уникал, д-р Е. Павлова; -Консултант Психосоматика- Analysing Minds, д-р Г. Кабаджова; -Треньор по Емоционална интелигентност - БИСЕИ; НЛП Мастер практик и коучинг-НЛП България; - Медиатор, вкл. и Семейна Медиация към Министерство на правосъдието; -Курс и личен опит с програма Приложна психология и психотренинг, д-р Хр. Гешанов; -Курс лична програма Лайфкоуч с Арттерапия, доц. П. Митева.

Биография

Нонка Данчева Отваря Пространства за Нов Поглед пред тези хора, които имат нужда от нови процеси в своя живот, носещи им Радост и Оздравяване. Сертифициран треньор от Български институт по социална и емоционална интелигентност - BISEI. Член на Инициативата "Медиация за всички" към център Споразумения. Нонка Данчева е основател на Център за психологическо консултиране и НЛП коучинг. В практиката си има богат опит в холистичната терапевтична подкрепа, в областта на юридическата и криминалната психология и криминалистиката, работа с различни правораздавателни и правозащитни институции.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
9 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна! Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасен професионалист. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна. Вече посещавам редовно...
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Добър професионалист. Доволна съм от прегледа и ще я препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Невероятен професионалист и човек!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Предразполагаща атмосфера, професионално отношение и отлична работа с деца. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Център за психологическо консултиране и коучинг

София · бул. Инж. Иван Иванов, бл. 70Б · Телефон: 0898713452

Работи с деца
Важна информация

ВАЖНО! По време на обявеното извънредно положение в страната, извършвам и ОНЛАЙН консултации и коучинг сесии.

Healee

Направи онлайн консултация с

Нонка Данчева

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com