Нонка Данчева, Психолог, Психотерапевт, София | Супердок

Нонка Данчева

Психолог, Психотерапевт

15 - 20 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Нонка Данчева е специалист психолог и психотерапевт в София. Извършва психологическо консултиране на възрастни и деца, както и личен коучинг. С възрастни работи в направленията депресивни и тревожни състояния, екзистенциални проблеми, личностни разстройства, фобии, паническо разстройство, психотелесни проблеми и разстройства, превенция и справяне със стрес и бърнаут, женско здраве. С деца – трудности в адаптацията, хиперактивност, агресивно поведение, емоционална диагностика, функционалност и баланс. Провежда консултации, обучения в групи и тренинги свързани с личностно развитие, мотивация.
Образование

Притежава магистърска степен по Психология към ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" с тема на дипломна работа: "Влияние на емоциите върху психосоматичния статус на личността".
В практиката си използва системен и интегрален подход, включващ разнообразни
терапевтични техники, спрямо индивидуалните потребности на клиента. За двойки/партньори и изясняване на семейни отношения при конфликти или развод, както и при отношенията родител-дете, прилага методики и техники и от семейната медиация.

Допълнителни квалификации

- Психотерапия: Психодинамика, Психодрама, Гещалт терапия, Позитивна психотерапия, Арт-терапия и Когнитивно-поведенческа терапия;
- Сертифицирано обучение: Консултант при Хранителни нарушения, Консултант – експерт Психосоматика, Терапевт към Институт за вътрешни науки, Треньор по Емоционална интелигентност, НЛП практик и коучинг;
- Сертифициран Медиатор, включително и Семейна Медиация към Министерство на правосъдието;
- Обучение Лайфкоуч с Арттерапия и Мотивационно интервюиране.

Биография

Нонка Данчева е доброволец към нестопанска организация в подкрепа на възрастни от старчески домове, както и в срещи и прояви с деца и младежи. Част е от екипа треньори към Български институт по социална и емоционална интелигентност - BISEI. Нонка Данчева е основател на Център за психологическо консултиране и НЛП коучинг. В практиката си има богат опит в холистичната терапевтична подкрепа, в областта на юридическата и криминалната психология и криминалистиката, работа с различни правораздавателни и правозащитни институции.

Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Невероятен професионалист и човек!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Предразполагаща атмосфера, професионално отношение и отлична работа с деца. Препоръчвам!
Център за психологическо консултиране и коучинг
София
бул. Инж. Иван Иванов, бл. 70Б
Телефон: 0898713452
Понеделник
14.10.2019
Вторник
15.10.2019
11:00
зает
18:00
зает
19:00
зает
Сряда
16.10.2019
13:00
зает
14:00
зает
15:00
зает
16:00
зает
Цени:
Първоначална сесия - 120 мин.: 70 лв.
Индивидуална сесия - 60 мин.: 50 лв.
Семейна консултация - 60 мин.: 80 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходна документация, с която разполагате. ВАЖНО ЗА НОВИ ПАЦИЕНТИ: За първоначална консултация РЕЗЕРВИРАЙТЕ ДВА ПОРЕДНИ ЧАСА в системата, за да се възползвате пълноценно от удвоеното време!