Нонка Данчева, Психолог, Психотерапевт, София | Супердок

Нонка Данчева

Психолог, Психотерапевт

15 - 20 години опит
София
Най-ранен възможен час: днес в 10:00

Обща информация

Нонка Данчева е специалист психолог и психотерапевт в София. Извършва психологическо консултиране на възрастни и деца, както и личен коучинг. С възрастни работи в направленията депресивни и тревожни състояния, екзистенциални проблеми, личностни разстройства, фобии, паническо разстройство, психотелесни проблеми и разстройства, превенция и справяне със стрес и бърнаут, женско здраве. С деца – трудности в адаптацията, хиперактивност, агресивно поведение, емоционална диагностика, функционалност и баланс. Провежда консултации, обучения в групи и тренинги свързани с личностно развитие, мотивация.
Образование

Притежава магистърска степен по Психология към ВТУ "Св. Св. Кирил и Методий" с тема на дипломна работа: "Влияние на емоциите върху психосоматичния статус на личността".
В практиката си използва системен и интегрален подход, включващ разнообразни
терапевтични техники, спрямо индивидуалните потребности на клиента. За двойки/партньори и изясняване на семейни отношения при конфликти или развод, както и при отношенията родител-дете, прилага методики и техники и от семейната медиация.

Допълнителни квалификации

- Психотерапия: Психодинамика, Психодрама, Гещалт терапия, Позитивна психотерапия, Арт-терапия и Когнитивно-поведенческа терапия;
- Сертифицирано обучение: Консултант при Хранителни нарушения, Консултант – експерт Психосоматика, Терапевт към Институт за вътрешни науки, Треньор по Емоционална интелигентност, НЛП практик и коучинг;
- Сертифициран Медиатор, включително и Семейна Медиация към Министерство на правосъдието;
- Обучение Лайфкоуч с Арттерапия и Мотивационно интервюиране.

Биография

Нонка Данчева е доброволец към нестопанска организация в подкрепа на възрастни от старчески домове, както и в срещи и прояви с деца и младежи. Част е от екипа треньори към Български институт по социална и емоционална интелигентност - BISEI. Нонка Данчева е основател на Център за психологическо консултиране и НЛП коучинг. В практиката си има богат опит в холистичната терапевтична подкрепа, в областта на юридическата и криминалната психология и криминалистиката, работа с различни правораздавателни и правозащитни институции.

Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прекрасен професионалист. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна. Вече посещавам редовно...
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Добър професионалист. Доволна съм от прегледа и ще я препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Невероятен професионалист и човек!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Предразполагаща атмосфера, професионално отношение и отлична работа с деца. Препоръчвам!
Център за психологическо консултиране и коучинг
София
бул. Инж. Иван Иванов, бл. 70Б
Телефон: 0898713452
Избор на по-далечна дата
Събота
23.11.2019
Неделя
24.11.2019
Цени:
Първоначална сесия - 120 мин.: 70 лв.
Индивидуална сесия - 60 мин.: 50 лв.
Семейна консултация - 60 мин.: 80 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходна документация, с която разполагате. ВАЖНО ЗА НОВИ ПАЦИЕНТИ: За първоначална консултация РЕЗЕРВИРАЙТЕ ДВА ПОРЕДНИ ЧАСА в системата, за да се възползвате пълноценно от удвоеното време!