МЦ Малчовците

Специализиран медицински център
София
ул. Българска легия 3
0882741745
malchovcite.bg
 • Обща информация

  Медицински център Малчовците е плод на 5-годишна мечта и е място, където се работи с много любов и уважение. Малчовците е чист и спретнат медицински център, където Вие и най-скъпите Ви същества можете да разчитате на отговорна и компетентна медицинска помощ. Нашият екип е готов да Ви изслуша, да вникне в проблема и да се опита да го разреши по най-добрия начин. Стараем се да не слагаме пациентите в „калъп“. Винаги сме готови да дадем съвет относно кърменето, захранването, къпането, ваксинациите и всички други аспекти, касаещи живота на здравото дете. Надяваме се да спечелим Вашето доверие!

 • Работно време
  Понеделник
  15:00 - 18:00
  Вторник
  15:00 - 18:00
  Сряда
  15:00 - 18:00
  Четвъртък
  15:00 - 18:00
  Петък
  15:00 - 18:00
  Събота
  Неработен
 • Услуги
  В медицински център Малчовците се извършват:
  Първични прегледи, вторични прегледи (в рамките на 20 дни от първичния), издаване на болничен лист и амбулаторна карта, консултации по документи, поставяне на подкожни, мускулни и венозни инжекции, туберкулинови проби (манту), инхалации, клизми, отстраняване на кърлежи, амбулаторни хирургични намеси, хирургични обработки на рани, малки оперативни намеси, превръзки, сваляне на хирургичен шевен материал, кинезитерапия, ЕКГ, ЕЕГ, както и логопедична консултация и терапия.
 • Оборудване
  Центърът е оборудван с ехограф, ЕКГ, ЕЕГ апарат и др.
 • Изследвания
  В медицински център Малчовците се извършват ЕКГ, абдоминална ехография, електроенцефалография (ЕЕГ) и др.
 • Здравно осигуряване
  Центърът има сключен договор с НЗОК и работи с направления с код 17 и с код 54. Кабинетът няма сключен договор с НЗОК за извършване на ЕЕГ. Заплаща се според ценоразписа на кабинета. При пациенти с допълнително здравно осигуряване, прегледите се заплащат и се издават нужните документи за възстановяване на средствата от съответния фонд.
Лекари