МЦ Малчовците

Специализиран медицински център
София
ул. Българска легия 3
0882741745
malchovcite.bg
 • Обща информация

  Медицински център Малчовците е плод на 5-годишна мечта и е място, където се работи с много любов и уважение. Малчовците е чист и спретнат медицински център, където Вие и най-скъпите Ви същества можете да разчитате на отговорна и компетентна медицинска помощ. Нашият екип е готов да Ви изслуша, да вникне в проблема и да се опита да го разреши по най-добрия начин. Стараем се да не слагаме пациентите в „калъп“. Винаги сме готови да дадем съвет относно кърменето, захранването, къпането, ваксинациите и всички други аспекти, касаещи живота на здравото дете. Надяваме се да спечелим Вашето доверие!

 • Работно време
  Понеделник
  09:00 - 19:00
  Вторник
  09:00 - 19:00
  Сряда
  09:00 - 19:00
  Четвъртък
  09:00 - 19:00
  Петък
  09:00 - 19:00
  Събота
  10:00 - 17:00
 • Услуги
  В Малчовците се извършват:
  Първични прегледи, вторични прегледи (в рамките на 30 дни от първичния), издаване на болничен лист и амбулаторна карта, консултации по документи, поставяне на подкожни, мускулни и венозни инжекции, туберкулинови проби (Манту), инхалации, клизми, отстраняване на кърлежи, амбулаторни хирургични намеси, хирургични обработки на рани, малки оперативни намеси, превръзки, сваляне на хирургичен шевен материал, ЕКГ, ЕЕГ, както и кинезитерапевтични консултации и лечение.
  Част от специалистите в МЦ Малчовците извършват онлайн консултации - можете да се свържете с тях в Healee.
 • Оборудване
  Центърът е оборудван с ехограф, ЕКГ, ЕЕГ апарат и др.
 • Изследвания
  В медицински център Малчовците се извършват ЕКГ, абдоминална ехография, ехография на щитовидна жлеза, ехография на млечни жлези, електроенцефалография (ЕЕГ) и др.
 • Здравно осигуряване
  Заплащането е според ценоразписа на кабинета. При пациенти с допълнително здравно осигуряване, прегледите се заплащат и се издават нужните документи за възстановяване на средствата от съответния фонд. Прегледи с направление са възможни само за определени лекари - информация за това може да получите на служебния телефон, както и от индивидуалните профили. Моля, обърнете внимание, че работата по НЗОК не е на всички места, където преглеждат съответните лекари.
Лекари

Healee
Онлайн консултации от МЦ Малчовците

Свържи се с болницата в Healee и питай лекарите за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
S41745
Отвори страницата на медицинското заведение в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря