Д-р Теодора Панева, Педиатър, София | Супердок

Д-р Теодора Панева

Педиатър

София

· Под 5 години опит
Най-ранен час: В момента няма свободни часове

Д-р Теодора Панева е специализант по педиатрия в София с интереси в областта на спешните състояния и интензивната терапия в детската възраст. Извършва проследяване на физическото и нервно-психическо развитие на детския организъм, диагностика и лечение на детски заболявания.

Образование

Завършва с отличие Медицински университет София през 2019 г. От 2020 г. специализира Детски болести в Клиника по пулмология с интензивно отделение към СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев" София и е асистент в Катедра по педиатрия към Медицински университет София.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз и Българска педиатрична асоциация;
  • Участие в национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

По време следването си д-р Панева проявява интерес към детските болести и работи като медицинска сестра в Клиника по диабет, ендокринология и генетични болести към СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев" София. От 2020 г. практикува като лекар ординатор в Клиника по пулмология с интензивно отделение към СБАЛДБ "Проф. д-р Иван Митев" София. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Малчовците София с акцент върху неотложните състояния. Владее английски и немски език.

Допълнителна информация
malchovcite.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Малчовците

София · ул. Българска легия 3 · Телефон: 0882741745
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.