Д-р Мая Дичева, Ендокринолог, Вътрешни болести, София | Супердок

Д-р Мая Дичева

Ендокринолог, Вътрешни болести

София

· 15 - 20 години опит
Най-ранен свободен час

Д-р Мая Дичева е специалист ендокринолог в София с над 15 години опит. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, метаболитен синдром, затлъстяване, заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, нарушения в калциево-фосфорната обмяна, хипофизни и надбъбречни заболявания. Д-р Дичева не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2001 г. Своите специалности Вътрешни болести и Ендокринология и болести на обмяната придобива през 2013 г. и 2019 г.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз, Българското дружество по ендокринология, Българска диабетна асоциация и Българско дружество по хранене и диететика;
- Участие в национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

В периода от 2002 г. до 2003 г. д-р Дичева работи като лекар-ординатор в МБАЛ Ихтиман. От 2004 г. до момента практикува в Клиника по ендокринология и болести на обмяната за лечение на метаболитни нарушения към УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" София. Към момента д-р Дичева е част и от екипа специалисти на МЦ Малчовците София. Владее немски, английски и руски език.

Повече информация
malchovcite.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
4 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително внимателна, търпелива и сърдечна докторка. Направи обстоен преглед и се запозна с цялостното здравословно състояние на пациента. Ще я посетя отново. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много добро отношение. Подробно обяснява и отговаря на всички въпроси. Препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

МЦ Малчовците

София · ул. Българска легия 3 · Телефон: 0882741745

Работи с НЗОК
Важна информация

ВАЖНО! Д-р Дичева работи с направления по НЗОК с код 06 - Вътрешни болести. Ендокринологичните прегледи са само платени. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.