плюс Абонирай се

Д-р Виолета Димитрова

Неонатолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: понеделник в 15:00

Д-р Виолета Димитрова е специалист неонатолог в София с над 10 години опит в неонатално интензивно отделение. Извършва консултации и клинични прегледи, проследява развитието на новородени, включително и високорискови недоносени. В амбулаторни условия провежда и малки манипулации като: обработка пъпната рана, вземане на кръв, поставяне на абокат, поставяне на ваксини и др. Има значителен опит в трансфонтанелната и коремната ехографска диагностика при новородени и недоносени.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2009 г. Своята специалност Неонатология придобива през 2016 г. след специализация в СБАЛАГ Майчин дом София.

Квалификации
  • Квалификация по Здравен мениджмънт;
  • Курсове: Трансфонтанелна ехография, Изкуствена белодробна вентилация, Хранене на новороденото, Ехокардиография в детската възраст;
  • Член на Български лекарски съюз и Българска асоциация по неонатология;
  • Участие в национални и международни конгреси и конференции по проблемите на новородените деца.
Биография

От 2009 г. до момента д-р Димитрова е лекар в Клиника по неонатология към СБАЛАГ Майчин дом София. От 2014 г. до 2016 г. работи в Отделение за недоносени деца към Първа МБАЛ София. От 2014 г. до 2015 г. практикува в Отделение по акушерство и гинекология, сектор Неонатология към УМБАЛ Софиямед, а от 2019 г. е асистент в Катедра по акушерство и гинекология към Медицински университет София. Към момента е част и от екипите специалисти на МЦ Малчовците и МЦ Марковс София.

Допълнителна информация
malchovcite.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително прекрасен човек и страхотен професионалист. Уникално съчетание от качества, присъщи на човек, уцелил и обичащ професията си. Прегледите при нея вдъхват спокойствие и увереност, че най-скъпоценното ни е в най-добрите ръце.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Малчовците

София · ул. Българска легия 3 · Телефон: 0882741745
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа епикриза от родилен дом и направените до момента изследвания. Има възможност за записване на допълнителни часове и плаващ график при необходимост.

МЦ Марковс

София · ул. Бадемова гора 20 · Телефон: 0899130550
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа епикриза от родилен дом и направените до момента изследвания.