плюс Абонирай се

Д-р Цветина Велева

Педиатър

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: В момента няма свободни часове

Д-р Цветина Велева е специалист педиатър в София с над 7 години опит и интереси в областта на клиничната генетика. Извършва проследяване на физическото и нервно-психическо развитие на детския организъм, диагностика и лечение на детски заболявания.

Образование

Завършва Медицински университет Плевен през 2013 г. Своята специалност Детски болести придобива през 2018 г. след специализация в УМБАЛ "Света Анна" София. В момента специализира Медицинска генетика в УСБАЛДБ "Проф. Иван Митев" София.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз и Българска педиатрична асоциация;
  • Участие в национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

След своето дипломиране д-р Велева започва работа в Спешно приемно отделение на УМБАЛ "Света Анна" София, а от 2014 г. практикува в Отделението по педиатрия на болницата. От 2019 г. до 2020 г. работи като педиатър в създаденото в този период Отделение по педиатрия в УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" София. От 2020 г. д-р Велева практикува в Отделение по Клинична генетика към УСБАЛДБ "Проф. Иван Митев" София. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Малчовците София. Владее английски и немски език.

Допълнителна информация
malchovcite.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
3 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Мила, внимателна, обяснява подробно, отговаря на всички въпроси. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Както винаги: изключително изчерпателна, търпелива, усмихната и готова да помогне по всяко време на денонощието! Благодарим, Д-р Велева
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Малчовците

София · ул. Българска легия 3 · Телефон: 0882741745
Работи с НЗОК Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Д-р Велева преглежда с направления по НЗОК с код 17 - Детски болести.