плюс Абонирай се

Доц. Лалка Рангелова

Диетолог

София

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час: 4 юли 18:00

Доц. Лалка Рангелова е специалист диетолг в София с над 27 години медицински опит. Научните ѝ интереси са в областта на хранителната епидемиология и хранителната политика – здравословно хранене на кърмачета, деца и възрастни – препоръки, наредби, сборници с рецепти и ръководства за здравословно хранене на кърмачета и деца, оценка на храненето, хранене при заболявания, персонализирано хранене, изготвяне на диетични режими.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1996 г. Своята специалност Хранене и диетика придобива през 2005 г. в Медицински университет София. През 2010 г. защитава дисертация на тема: Хранене и хранителен статус при кърмачета и малки деца до 5-годишна възраст и придобива научното звание "доцент".

Квалификации
  • Провеждане на национални и международни проучвания със СЗО, УНИЦЕФ в областта на храненето и хранителния статус на рискови групи от населението;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

От 2002 г. доц. Рангелова работи в областта на храните и диетиката: първоначално в ХЕИ Пловдив, а впоследствие – в НЦПООЗ София, където последователно е специализант по хранене и диететика, докторант по хигиена, асистент, главен асистент и доцент. Работила е в МЦ Поликлиника България София. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Кръгът на здравето / Circle оf Health. Владее английски език.

Допълнителна информация
circleofhealth.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Кръгът на здравето / Circle оf Health

София · ж.к. Света Троица бл. 347, вх. А, партер · Телефон: 0878284281 · 028284218
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Доц. Рангелова е един от водещите специалисти в нашите програми за продължително проследяване.
Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

  • Консултация с хабилитирано лице 120,00 лв.