плюс Абонирай се

Костадин Цветков

Диетолог

Пловдив

· Под 5 години опит
Най-ранен час:

Костадин Цветков е квалифициран нутриционист и инструктор по диетично хранене в Пловдив. Консултира и предлага помощ при нарушено здравословно състояние, затлъстяване и наднормено тегло, хормонален дисбаланс, липса на микронутриенти (витамини/минерали) или при желание за максимизирате на здравето си с цел предотвратяване на заболявания. При него не само ще постигнете мечтаните резултати, но и ще научите много нови неща и ще преобразите изцяло начина си на живот, без да полагате неимоверни усилия.

Образование

Завършва бакалавърска степен по специалност Нутрициология в Университет Борнмът Англия. Към момента продължава обучението си в магистърска програма Диететика към Медицинският университет Пловдив.

Квалификации
  • Регистриран в Асоциацията на нутриционистите във Великобритания (Association for Nutrition).
Биография

Костадин Цветков е практикувал в Англия, Франция и България. Работил е като инструктор на функционални тренировки в спортна зала и представител на хранителни добавки. Бил е също нутриционист към спортен комплекс BH Live Active Англия. Към момента развива своята самостоятелна практика в Пловдив. Владее английски и френски език. Използва холистичен подход с фокус върху храненето, като крайната цел е персонализирана по нуждите и желанията на клиента и може да включва подобрено здравословното състояние, хранителните навици и физическо здраве. Костадин Цветков работи с деца над 7-годишна възраст.

Допълнителна информация
kostanutrition.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
12 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна, чудесен професионалист. Само два месеца откакто започнах консултациите с него постигнах мечтаното тяло, без глад и лишения. Дори не мога да повярвам колко лесно стана всичко. Още в началото те предразполага да се отпуснеш, приятелски настроен и изключително полезен.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Останах много доволна от консултациите с Коцето. Той е изключителен професионалист, много загрижен и търпелив. Обяснява всичко подробно, готов е да отговори на всеки въпрос, който имаш и влиза в положение. Силно препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Интелигентен и загрижен, благодарение на Коста отслабнах с 4 кг и успях значително да си подобря съня.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Топ консултация! Костадин ми разясни неща, за които дори не се бях замислял и ми даде много ценни съвети за това какво да правя в бъдеще. Благодаря!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
От 2 години тренирам усилено, но изпитвах голямо затруднение да прогресирам. Коцето ми помогна не само с храненето, но и ми даде ценни съвети и насоки относно тренировките. Благодарение на него успях да кача мускулна маса и продължавам да прогресирам в залата.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен професионалист. Изцяло се съобрази с това че съм студент живеещ и учещ в Дания, като взе под претекст храните тук и фактори като периодите, през които имам изпити и съм изложен на повече стрес.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Костадин е много компетентен и подкрепящ. Веднага разпозна проблема ми и ми помогна да си го реша. Той ме изслуша и намери точния подход към мен. А подкрепата му ме мотивира да съм постоянна.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително талантлив млад диетолог. Той не само ме съветва за хранене, но и взе предвид психологическите и социалните аспекти от живота ми, за да ми помогне да постигна оптимално здраве и физическа форма. С неговата подкрепа се чувствам мотивирана да подобря начина си на живот без лишения и диети.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Работим с Коцето вече над 2 години изцяло онлайн. В самото начало нещата се случваха бавно, но се радвам много, че се доверих на него и на целия процес, защото изцяло трансормирах тялото си и постигнах завидни резултати.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Кабинет Коста Нутришън / Kosta Nutrition

Пловдив · ул. Димитър Страшимиров 36 · Телефон: 0988946961
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Костадин Цветков работи с деца над 7-годишна възраст. Моля, носете на консултацията пълна кръвна картина (ПКК).
Всички пакети с консултации се предплащат, като ще получите повече информация за тях след първата консултация.

  • Първоначална консултация (60 мин.) 80,00 лв.
  • Пакет от 2 консултации 140,00 лв.
  • Пакет от 4 консултации 240,00 лв.
  • Пакет от 8 консултации 400,00 лв.
  • Пакет от 12 консултации 600,00 лв.