Д-р Драгомир Митев, Неврохирург, София | Супердок

Д-р Драгомир Митев

Неврохирург

София

· 15 - 20 години опит
Най-ранен час: Днес в 15:00

Д-р Драгомир Митев е специалист неврохирург в София с над 15 години опит в диагностиката и оперативното лечение на дегенеративни заболявания на гръбначния стълб (дискови хернии, стенози, травматични увреждания, деформации), в т.ч. лечение на инфекции в тази област, диагностиката и оперативното лечение на онкологични заболявания на централна и периферна нервна система, компресионни синдроми на периферни нерви. Притежава и богата практика при лекуване на различни видове невралгии, както и при други клинични картини от областта на неврoхирургията. Д-р Митев не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет - Виена, Австрия през 2005 г. Своята специалност Неврохирургия придобива през април месец 2014 г. в Германия.

Квалификации
  • Специализации по Неврохирургия в Германия, Австрия и Нидерландия;
  • Член на Български лекарски съюз и Австрийското дружество по неврохирургия (ÖGNC);
  • Certificate of Advanced Training – Multimodal Intraoperative Neuromonitoring, Fa. Inomed, Германия;
  • Участие в множество международни конгреси и семинари в областта на неврохирургията.
Биография

От 2008 до 2014 г. д-р Митев специализира в неврохирургична клиника в Mайнинген, Германия под ръководството на проф. Брунс, а година преди това работи като лекар специализант по неврология в неврологични клиники в Германия. От 2015 до 2022 г. е главен лекар в секция Невротравматология към отделение по ортопедия и травматология в Зул, Германия, в неврохирургична клиника в Идар–Oберщайн, Германия и в неврохирургична клиника във Винер Нойщат, Австрия. В момента е част от Клиниката по Неврохирургия при УМБАЛ Софиямед под ръководството на д-р Златев. Владее немски, английски и руски език.

Допълнителна информация
hospitalsofiamed.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

ДКЦ Софиямед - Блок 1, Г. М. Димитров

София · бул. Г. М. Димитров 16 · Телефон: 0895555444
javascript loading...
Важна информация

Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Алианц Булстрад Живот България Иншурънс Групама Дженерали ДЗИ Доверие Евроинс ЕЗК (ЕЗОК) ЖЗИ Съгласие Уника Фи Хелт