плюс Абонирай се

Д-р Божидар Петров

Неврохирург

Стара Загора

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: Утре в 15:30

Д-р Божидар Петров е специалист неврохирург в Стара Загора. Републикански консултант по неврохирургия с над 10 години медицински опит. Професионалните му интереси и познания са в областта на мозъчна , гръбначномозъчна хирургия и лечение на болка . Д-р Петров е взел участие в множество конференции , проекти и публикации с национален и международен статут. Преглежда деца.

Образование

Притежава специалност по неврохирургия, научен и преподавателски опит като асистент и докторант към Катедра „Хирургия, Неврохирургия и Урология“ към МФ на Тракийски университет – Стара Загора(2013г-2017г).

Квалификации

Взел е участие в проекти на тема Тумори на ЦНС , множество участия в конференции и публикации от национален и международен ранг . Докторант на тема ангиогенеза
при мозъчни метастази и препоръки за лечение

Биография

След своето дипломиране през 2013г. в Тракийски университет д-р Петров работи и специализира в Клиника по Неврохирургия към УМБАЛ Проф. Д-р Ст. Киркович Стара Загора. Асистент по неврохирургия от 2013-2017г. Специалист по неврохирургия от 2019г. Републикански консултант по неврохирургия за Югоизточна България от 2020г.

Допълнителна информация
skymedcenter.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Компетентен лекар с добро отношение. Извърши обстоен преглед и обясни причините за състоянието ми. Останах много доволна! Препоръчвам!!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ СкайМед

Стара Загора · ул. Орфей 4 · Телефон: 0877349111
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

  • Първичен преглед 80,00 лв.