Здравка Анина

Психолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: Утре в 9:00

Здравка Анина е психолог в София с над 15 години опит. В работата си прилага психодинамичния подход. Терапевтира хора, които имат потребност да разрешат емоционални или поведенчески проблеми, да преодолеят загуба, депресия, тревожност, или да задълбочат себепознанието си. Здравка Анина работи с деца след провеждане на първоначална консултация с родител.
Снимка: kamerton.news

Образование

Завършва бакалавърска степен по специалност Психология в Югозападен университет Неофит Рилски Благоевград през 2008 г., магистърска степен по специалност Юридическа психология през 2010 г. и магистърска степен по специалност Клинична психология - психоаналитична експертиза в Нов български университет София през 2013 г.

Квалификации
  • Квалификация Учител по психология, Югозападен университет Неофит Рилски, Благоевград, 2010 г.;
  • Участие в конференция 20 години Сдружение Колегиум частна психиатрия. Болката, 2020 г. и 4th International Tele'Drama Conference, 2023 г.;
  • Член на Дружество на психолозите в Република България.
Биография

В периода 2018 г. - 2022 г. Здравка Анина работи със страдащи от различни видове зависимости в Клиника Канчелов София. Има значителен опит в консултиране на жени и деца, обект на насилие към Сдружение Знание, успех, промяна и Фондация П.У.Л.С. Перник. Била е инструктор и ментор по проекти за превенция на рискови поведения в рамките на училища в Благоевград и Перник, както и училищен психолог. Била е част и от мултидисциплинарен екип работещ с малцинствени групи. От 2023 г. е част от екипа специалисти на Център за психологическа помощ към УМБАЛ Лозенец.

Допълнителна информация
www.lozenetz-hospital.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Лозенец

София · кв. Лозенец, ул. Козяк 1 · Телефон: 029607682
Работи с деца
javascript loading...