Проф. Таньо Кавръков, дм, Хирург, Съдов хирург, Стара Загора | Супердок

Проф. Таньо Кавръков, дм

Хирург, Съдов хирург

Стара Загора

· Над 30 години опит
Най-ранен свободен час
понеделник в 14:15

Проф. Таньо Кавръков, дм е специалист съдов хирург и хирург в Стара Загора с над 35 години лекарски опит и учебно-преподавателски стаж. Извършва прегледи и операции на артериални и съдови патологии. Има над 100 научни разработки в областта на сърдечно-съдовата хирургия и над 40 публикации в научни издания, сборници и книги. От 1997 г. е републикански консултант по съдова хирургия.

Образование

Завършва Медицински университет Пловдив през 1982 г. Своите специалности Хирургия и Съдова хирургия придобива през 1988 г. и 1995 г. През 1996 г. след защитена дисертация му е присъдена образователна и научна степен “доктор”. През 2001 г. завършва магистратура по “Здравен мениджмънт”. През 2013 г. е удостоен с научно звание “доцент”, а през 2016 г. с научно звание “професор” по специалност Съдова хирургия.

Допълнителни квалификации

- Член е на Български лекарски съюз, Българско национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, Европейското дружество по съдова хирургия (ESVS);
- Член на Управителния съвет на Съсловното сдружение на съдовите хирурзи в България.

Биография

След своето дипломиране проф. Кавръков работи като ординатор лекар реаниматор и лекар хирург в Окръжна болница Стара Загора. От 1984 г. до 2000 г. е последователно асистент по пропедевтика на хирургичните болести, асистент и старши асистент по хирургични болести и старши, главен и административен главен асистент по съдова хирургия към Медицински университет Стара Загора. От 2001 г. е заместник директор по медицинските дейности на УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" Стара Загора, а от 2003 г. и началник на Клиника по съдова хирургия. От 2006 г. е собственик и част от екипа специалисти на МЦ Сано.

Повече информация
mc-sano.net
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

МЦ Сано

Стара Загора · бул. Св. Патриарх Евтимий 154 · Телефон: 042619090 · 042629233

Работи с деца
Важна информация

ВАЖНО! Календарът на проф. Кавръков се активира в края на работния ден на 27-мо число на предходния месец или в първия работен ден след 27-ми. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Цени
  • Първичен преглед 60 лв.
  • Вторичен преглед 40 лв.
Работи безкасово със застрахователи:
България Иншурънс ДЗИ