Д-р Христо Запрянов, Съдов хирург, Стара Загора | Супердок

Д-р Христо Запрянов

Съдов хирург

Стара Загора

· 20 - 25 години опит
Най-ранен свободен час
вторник в 15:15

Д-р Христо Запрянов е специалист съдов хирург с над 20 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на артериални и венозни заболявания - оперативно, ендоваскуларно, хибридно и консервативно. Автор е на повече от 20 научни разработки, от които 14 са публикувани в научни списания, сборници и книги и има 18 години преподавателски стаж. Д-р Запрянов не преглежда деца.

Образование

Завършва медицина в Тракийски университет Стара Загора през 1995 г. Своите специалности Обща хирургия и Съдова хирургия придобива през 2001 г. и 2005 г. в Медицински университет София.

Допълнителни квалификации

- 1999 г. - Обща и оперативна хирургия в УМБАЛ Св. Екатерина;
- 2000 г. - Онкохирургия към НОЦ София;
- 2003 г. - Ултразвукова диагностика на коремни органи и Ултразвукова диагностика на абдоминална аорта и артерии на долни крайници;
- 2004 г. - Съдова хирургия и ангиология към УМБАЛ Св. Екатерина и Доплер сонография на долни крайници, Тракийски университет Стара Загора;
- 2005 г. - Кардиохирургия в УМБАЛ Св.Георги Пловдив;
- Член на Български лекарски съюз, Българско национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология и Европейското дружество по съдова хирургия (ESVS).

Биография

След своето дипломиране д-р Запрянов работи в продължение на 7 години като лекар ординатор хирург в Първа и Втора хирургична клиника към УМБАЛ "Проф. д-р Стоян Киркович" Стара Загора. От 2003 г. работи като лекар ординатор към Клиника по съдова хирургия и ангиология в болницата. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Сано Стара Загора.

Повече информация
mc-sano.net
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

МЦ Сано

Стара Загора · бул. Св. Патриарх Евтимий 154 · Телефон: 042619090 · 042629233

Работи с НЗОК
Важна информация

ВАЖНО! Календарът на д-р Запрянов се активира в края на работния ден на 27-мо число на предходния месец или в първия работен ден след 27-ми. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Цени
  • Първичен преглед 40 лв.
  • Вторичен преглед 25 лв.
Работи безкасово със застрахователи:
България Иншурънс ДЗИ