Д-р Таня Попова, Вътрешни болести, Хематолог, София | Супердок

Д-р Таня Попова

Вътрешни болести, Хематолог

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Д-р Таня Попова е специалист хематолог в София с над 30 години стаж и богат опит в лечението на левкемии, лимфони, анемии и хронични миелопролиферативни заболявания. Извършва диагностиката и лечение на заболявания на кръвта, кръвотворните органи и органите на лимфната система: анемии, тромбоцитопении, левкопении, увеличени лимфни възли, нарушения в кръвосъсирването. Д-р Попова не преглежда деца.
Снимка: zdravenportal
Образование

Завършва Медицински университет София през 1990 г. и има придобити специалности Вътрешни болести и Клинична хематология.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

В продължение на 18 години д-р Попова е работила във Военномедицинска академия София - 3 години в Клиника по Спешна и интензивна терапия и 15 години в Клиника по Хематология и Онкология, като последните 5 години е изпълнявала длъжността Началник отделение по хематология. В периода от 2008 г. до 2014 г. практикува като лекар в Отделение по Хематология към Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда София. От 2014 г. е част и от екипа специалисти на Клиника по хематология и онкология на УМБАЛ "Св. Иван Рилски" София. Консултант е и към СБАЛОЗ София.

Повече информация
rilski.com/bg/dkts-sv-ivan-rilski
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
София
бул. Aкад. Иван Евстр. Гешов 15
Телефон: 029525878
Вторник
15.10.2019
13:30
зает
13:40
зает
13:50
зает
14:00
зает
14:10
зает
14:20
зает
Цени:
Първичен преглед: 60 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.