Д-р Силвия Паскалева, дм, Физиотерапевт, София | Супердок

Д-р Силвия Паскалева, дм

Физиотерапевт

София

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час
вторник в 15:50

Д-р Силвия Паскалева е специалист физиотерапевт в София с 30 години опит. Извършва лечение на пациенти с широка гама заболявания на опорно-двигателния апарат, централна и периферна нервна система, ортопедични и неврологични заболявания. Работи в области свързани с диагностика и лечение на социално значими заболявания в областта на ортопедията и травматологията, спортна медицина, диагностика и лечение на затлъстяването.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1990 г. Своята специалност Физикална и рехабилитационна медицина придобива през 2001 г. През 2000 г. завършва магистратура по Здравен мениджмънт, а през 2004 г. магистратура по Маркетинг. През 2012 г. защитава oбразователна и научна степен "Доктор".

Квалификации

- Следдипломни квалификации: Диагноза и лечение на затлъстяването, Рехабилитация на социално значими заболявания, Спортна медицина и медицински проблеми на модерния спорт, Exilis-радиочестотен лифтинг и липолиза, Физиологично-регулативна медицина с Guna MD, Лечение на болката с Guna MD колаген, Лечение на целулита, Сориса-електроестетика, Импакт-кавитация;
- Член на Български лекарски съюз, Асоциация по физикална медицина и рехабилитация и Дружество по спортна медицина.

Биография

Близо 20 години д-р Паскалева е Ръководител на Спортно-оздравителен комплекс "Лозенец" към Министерски съвет. От 2013 г. до 2014 г. е лекар на Националния отбор по художествена гимнастика. Към момента е част от екипа специалисти на
Ортопедичен център Кинов София. Владее руски и английски език.

Допълнителна информация
ortho-centre.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна от професионализма и вниманието на д-р Паскалева. Ефектът от направените процедури надмина очакванията ми. Горещо я препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Ортопедичен център Кинов

София · бул. Княз Ал. Дондуков 135, вх. 2 ет. 2 · Телефон: 0876555338

Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
ЖЗИ