Ортопедичен център Кинов | Супердок

Ортопедичен център Кинов

Специализиран медицински център

София

Телефон

0876555338

Рейтинг
20 мнения

Рейтинг
20 мнения

Специалистите в Ортопедичен център Кинов ще Ви помогнат да се възстановите успешно и бързо след ортопедични травми и операции, както и дегенеративни заболявания на опорно-двигателния апарат. Ние сме привърженици на активното поведение, рационален подход при облекчаване на оплакванията на нашите болни и намиране на най-доброто решение за тях. Целта ни е премахване на дисбаланса и болката от страна на опорно-двигателната система и възстановяване на активността и начин на живот на нашите болни. Нашият екип е отдаден на осигуряването на информация и грижа за пациентите.

Предлагаме навременно диагностициране и качествени услуги в направления:
- Ортопедия и травматология;
- Ендокринология и болести на обмяната;
- Неврология;
- Кардиология;
- Хирургия;
- Физикална и рехабилитационна медицина;
- Физиотерапия и рехабилитация.
В центъра се извършват мануални процедури/рехабилитация: Пасивни упражнения, Аналитична ЛФК, Изготвяне на индивидуална програма с упражнения, ЛФК с и на уреди, Трудотерапия и обучение в ДЕЖ, Постизометрична релаксация, Кинези тейп, Класически и специализирани масажи, Позиционна терапия, както и различни манипулации.

Медицински център „Ортопедичен институт Кинов“ разполага с най-модерна апаратура, високотехнологични процедури с помощта на които се предоставя качествено лечение и диагностициране на пациентите. Физиотерапия и рехабилитация разполага с апаратни процедури за решение на всяко заболяване на опорно-двигателния апарат. При нас може да се възползвате от процедури с ниско, средно и високочестотни токове, като може да избирате от широка гама апарати и процедури. Може да разчитате на иновативен подход и лечение на всички заболявания на опорно-двигателния апарат.

- Видове апаратни процедури: Лечение с нискочестотни токове-ТЕНС, интерферентен ток, ДДТ, ЕНДОВАК, Лечение със средночестотни токове-ИТ СИТ, Лечение със нискочестотно магнитно поле, Електростимулация, Ударно вълнова терапия, Лазер терапия, Лечение с ултразвук, Йонофреза – противовъзпалителна и болкоуспокояваща, Ехограф и доплер за навременно и качествено диагностициране, Game ready;
- Изследвания: Кръвни изследвания за съвместимост на храните, Регенераторна медицина.

Ортопедичен център Кинов работи по НЗОК в направление Ендокринология и болести на обмяната и Неврология. Центърът има договор с "Животозастрахователен институт“.

Повече информация
ortho-centre.com

Лекари

Д-р Димо Балдаранов

Д-р Димо Балдаранов

Невролог · София

Най-ранен час: понеделник в 09:00
Запази час
Работи с НЗОК Обявени цени
Д-р Венцислава Каменова

Д-р Венцислава Каменова

Ендокринолог · София

Най-ранен час: вторник в 15:30
Запази час
Работи с НЗОК Обявени цени