Доц. Румен Попов, дм, Неврохирург, София | Супердок

Доц. Румен Попов, дм

Неврохирург

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час
28 юни 14:30

Доц. Румен Попов е специалист неврохирург в София с над 30 години опит и дългогодишна практика в диагностиката и лечението на травми на централната и периферната нервна система, мозъчни тумори, съдови заболявания на нервната система, дегенеративни заболявания на гръбначния стълб, малформации на нервната система и функционални заболявания. Извършва и диагностика и лечение на заболявания на периферната нервна система като дископатии, плексити, полиневропатии, радикулити и други заболявания.

Healee
Доц. Попов, дм провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет Плевен през 1988 г. Своята специалност Неврохирургия придобива през 1998 г. През 2006 г. му е присъдена образователната и научна степен "Доктор по медицина" след защитена дисертация на тема: Хирургично лечение на каверномите на главния мозък. През 2010 г. е избран за доцент към Клиниката по неврохирургия на УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ".

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

До 1992 г. доц. Попов работи като завеждащ здравен участък. През 1992 г. е избран за асистент в Катедрата по неврохирургия към Медицински университет София, УМБАЛ "Александровска" София, а от 2011 г. до днес е Началник на същата клиника. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Аргомедика София.

Допълнителна информация
argomedica.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Аргомедика

София · ул. Стара планина 23 · Телефон: 0889807745

Работи с деца
error
Важна информация

Пациенти, които не са освободени от потребителска такса заплащат административна такса с талон №3 в размер на 5 лв. за пенсионери и 10 лв. за работещи лица и с талон №3А в размер на 20 лв. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Алианц Булстрад България Иншурънс ДЗИ Доверие ЕЗОК ЖЗИ Медико-21 Фи Хелт
Healee

Направи онлайн консултация с

Доц. Румен Попов, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com