МЦ Аргомедика | Супердок

МЦ Аргомедика

Медицински център

София

Телефон

0889807745

Рейтинг
28 мнения

Рейтинг
28 мнения

МЦ Аргомедика е основан през март 2018 г. от група лекари-специалисти, за оказване на помощ на най-онеправданата част от търсещите медицински услуги хора - тези, които търсят индивидуално отношение и грижа. Прилагайки знанията и опита си като на най-висококвалифицирани и опитни медицински специалисти, използвайки съвременно медицинско оборудване, всеки един от екипа се стреми да подобри качеството и продължителността на живот на пациентите, като забави или предотврати развитието на болестта.

МЦ Аргомедика предоставя услуги в областите:
- Неврология;
- Кардиология;
- Ортопедия;
- Ендокринология;
- Гастроентерология;
- Неврохирургия;
- Ултразвукова образна диагностика;
- Урология.

МЦ Аргомедика разполага с високотехнологична апаратура за ултразвукова диагностика, с която се извършва ехография на щитовидна жлеза, сърце, млечни жлези, коремни органи, простата, шийни и мозъчни кръвоносни съдове. Кардиологичният кабинет разполага с велоергометър, ЕКГ-холтер и холтер за кръвно налягане. Неврологичният кабинет е оборудван със съвременен ЕЕГ/ЕМГ апарат. Центърът разполага и с оборудвана манипулационна, в която се извършват различни хирургични манипулации, както и поставяне на мускулни и венозни инжекции, включване на системи и др.

МЦ Аргомедика има сключен договор с НЗОК и със следните здравноосигурителни и застрахователни компании: "Фи Хелт застраховане" АД, ЗEАД "Булстрад Живот Виена Иншурънс груп" ЕАД, "Доверие" АД, ЗОК България здраве, Животозастрахователен институт, Европейска застрахователна и осигурителна компания, ЗК Медико - 21.

Повече информация
argomedica.bg

Лекари

Healee - приложение за връзка с лекар

Направи онлайн консултация с лекар от

МЦ Аргомедика

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Започни онлайн консултация

Виж медицинското заведение в Healee

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com

Научи повече на www.healee.com