Проф. Стойко Иванов, Психолог, София | Супердок

Проф. Стойко Иванов

Психолог

София

· Над 30 години опит
Най-ранен свободен час
утре в 17:00

Проф. Стойко Иванов е специалист психолог в София с над 35 години опит. Извършва индивидуално и групово психологическо консултиране и съветване, психологичен подбор, психопрофилактични дейности свързани със семейството, загуба на близки, развод, загуба на работа, стрес, страх. Работи със семейства и деца в риск като дава психологическа помощ при преодоляване на последствия от травматични събития, подпомагане при преодоляване на зависимости – компютърна, хазартна, психоактивна, емоционална, зависимост към алкохол и тютюнопушене. Предлага също образователно и професионално ориентиране.

Образование

- 1982 г. - Магистър по психология, СУ „Свети Климент Охридски“;
- 1990 г. - Доктор по психология - Санкт-Петербургски държавен педагогически
университет „А. Херцен“;
- 2010 г. - Доктор на педагогическите науки.

Допълнителни квалификации

- Член на Съюза на учените в България, Дружество на психолозите в България и Асоциация на професорите от славянските страни;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

Проф. Иванов е преподавател във Философския факултет на Софийски университет "Св. Климент Охридски". Към момента е част от екипа специалисти на МЦ ПТБ-Мед София.

Повече информация
ptb-med.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

МЦ ПТБ-Мед

София · бул. Д-р Петър Дертлиев 25, TK Лабиринт, блок Б · Телефон: 0890999084

Работи с деца
Важна информация

Моля, носете на прегледа с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате. Възможни са домашни посещения след предварителна уговорка. Предварителна предсесийна подготовка - 15 мин. Ако запазвате час за дете, е необходим и разговор с родителите.

Цени
  • Консултация 40 лв.