МЦ ПТБ-Мед | Супердок

МЦ ПТБ-Мед

Медицински център
София
бул. Д-р Петър Дертлиев 25, TK Лабиринт, блок Б
0890999084
www.ptb-med.com
 • Обща информация

  Мотото на МЦ ПТБ-Мед е "Вашето здраве е наша грижа". За това и в екипа на центъра участват едни от най-добрите в областта си специалисти, а кабинетите са оборудвани с качествена и модерната апаратура. Тук пациентът получава комплексна услуга, прецизно лечение и очаквани резултати.

 • Услуги

  В центъра ще намерите специалисти в следните направления:
  - Урология;
  - Психология;
  - Съдова хирургия;
  - Детска хирургия;
  - Ендокринология;
  - Неврология;
  - Акушерство и гинекология;
  - Дерматология;
  - Очни болести;
  - Стоматология;
  - Кардиология;
  - Обща медицина (Общо практикуващи лекари);
  - Ортопедия и травматология.

 • Оборудване

  Медицинският център използва финландска система за диагностика и изработка на персонализирани стелки, холтер мониториране, няколко апарата за образна диагностика, уреди за провеждане на функционална диагностика на сърцето, кардио стрес системи и др.

 • Изследвания

  МЦ ПТБ-Мед работи в сътрудничество с лаборатория Цибалаб с възможност за над 64 лабораторни и микробиологични изследвания: хематология, биохимия, електролити, кръвосъсирване, урина, имунология, диагностика на инфекциозни болести, имунохематология, хормонален анализ, туморни маркери.

 • Здравно осигуряване

  МЦ ПТБ-Мед има сключен договор с FiHealth Застраховане. При пациенти с допълнително здравно осигуряване към което МЦ ПТБ-Мед няма сключен договор, прегледите се заплащат и се издават нужните документи за възстановяване на средствата от съответния фонд.

Лекари