Проф. Пламен Кинов, дмн, Ортопед, София | Супердок

Проф. Пламен Кинов, дмн

Ортопед

София

· 25 - 30 години опит
Най-ранен свободен час
четвъртък в 16:40

Проф. Пламен Кинов е специалист ортопед в София с над 25 години опит. Извъpшвa диaгностикa и лeчeниe нa пaциeнти cъс заболявания и травми на опорно-двигателния апарат: бoлки в cтaвитe, нaвяxвaния, счупвания, артрози, възпaлитeлни и дегенеративни cъcтoяния, както и ехография на стави, вътреставни апликации на медикаменти, ПРП терапия, компютърен 3D анализ и планиране на оперативни и лабораторни интервенции. Автор е над 200 научни публикации. Проф. Кинов не преглежда бебета и не извършва ехография на бебета.

Образование

Завършва с отличие Медицински университет Плевен през 1995 г. Своята специалност Ортопедия и травматология придобива през 2004 г. През 2007 г. защитава докторска дисертация на тема: "Асептично разхлабване на тазобедрена артропластика". През 2010 г. се хабилитира като доцент по Ортопедия и травматология, а през април 2016 г. като професор.

Допълнителни квалификации

- Специализира в Германия, Австрия, Италия, САЩ и Англия в областта на: Ендопротезиране на колянна става и тазобедрена става, Миниинвазивно и ревизионно ендопротезиране, Съхраняващи операции, Оперативно лечение на фрактури, Предоперативно планиране на операция, Лечение на коксартроза, гонартроза, остеопороза;
- Член на Българска ортопедична и травматологична асоциация, Съюз на учените в България, Европейска федерация на националните ортопедични асоциации (EFORT), Американска асоциация на ортопедичните хирурзи (AOSS) и Европейско дружество по хирургия на тазобедрена става (EHS).

Биография

От 1999 г. проф. Кинов е асистент, а през 2013 г. става Началник на Клиниката по Ортопедия и травматология към УМБАЛ "Царица Йоанна - ИСУЛ" София. От 2010 г. завежда сектор ендопротезиране. Основател е и част от екипа специалисти на Ортопедичен център Кинов София. Владее английски, руски, немски, френски и италиански език.

Повече информация
ortho-centre.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
7 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително добро и бързо отношение.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Старателен и внимателен в прегледа, същевременно без излишно губене на време. Часовете се спазват и почти няма изчакване.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

Ортопедичен център Кинов

София · бул. Княз Ал. Дондуков 135, вх. 2 ет. 2 · Телефон: 0876555338

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Проф. Кинов не преглежда бебета и не извършва ехография на бебета. Проф. Кинов работи безкасово с "Животозастрахователен институт“.

Цени
  • Първичен преглед 70 лв.
  • Вторичен преглед 50 лв.
Работи безкасово със застрахователи:
ЖЗИ