Орхан Тахсин, Кинезитерапевт, София | Супердок

Орхан Тахсин

Кинезитерапевт

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: Утре в 11:00

Орхан Тахсин е кинезитерапевт в София, специалист Focal ESWT, специалист David concept с основни интереси в работата към заболявания на гръбначен стълб, тендинопатии и травми на стави и сухожилия. Извършва лечение на пациенти с широка гама заболявания на опорно-двигателния апарат, централна и периферна нервна система, ортопедични и неврологични заболявания. Специалист е по 3D образна диагностика на гръбначния стълб по метода (Z.B.). Участва в научни изследвания: UZ Gent-Belgie отдел иновации.

Healee
Орхан Тахсин провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва бакалавърска степен по Кинезитерапия в Русенски университет "Ангел Кънчев" през 2004 г. През 2007 г. завършва магистърска степен по Кинезитерапия в НСА "Васил Левски" София.

Квалификации
  • 2011 г. - Обучение и практика в Белгия в AZ Groeninge, Kortrijk със завеждащ отделение Ортопедия и травматология и физикална рехабилитация Dr. Chantal Hеndryckx;
  • Обучение за най-новото неинвазивно лечение Focal Extracorporeal Shock Wave Therapy на водещи в този бранш компании последно поколение уреди и опит с над 30 000 пациента за 10 години;
  • От 2016 г. до 2019 г. - Участие в отдел научни изследвания с най-новите иновации и медицински технологии за изследване и лечение на гръбначен стълб (3D образна диагностика);
  • Член на Белгийска организация на медицинските специалисти.
Биография

През 2014 г. Орхан Тахсин започва работа в AZ Sint Jan Brugge Oostende AV в Отделение Rugschool заедно със Dr. Devos и Dr. Decorte. Имал е две самостоятелни практики с колеги в Остенде и Брюж. Ексклузивен дистрибутор е на най-големите компании за неинвазивна медицинска технология и иновации F-ESWT. Към момента развива тези иновации в Източна Европа и България като дистрибутира и обучава медицински персонал и специалисти. Има за цел да се прилагат най-новите технологии и лечения, които нямат странични ефекти и могат да се прилагат във всички възрасти.

Допълнителна информация
OrhaMedical.com
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Видео консултации

Провежда видео консултации през приложението Healee .
javascript loading
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултация с д-р Тахсин в приложението Healee.

Vertera Bulgaria

София · ул. Хан Аспарух 7
javascript loading
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Healee

Направи онлайн консултация с

Орхан Тахсин

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com