Д-р Бисер Бочев

Ортопед

Пловдив

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час: В момента няма свободни часове

Д-р Бисер Бочев е специалист ортопед и травматолог в Пловдив с над 30 години опит. Интересите му са в областта на спортната ортопедия, артроскопската травматология, лечение и превенция на спортни травми, също и в областта на менотъканни увреди на ставите-менисковите увреждания. Близо 20 г. работи активно и в спортната медицина. Д-р Бочев не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1993 г. Придобива своята специалност Ортопедия и травматология през 2003 г., а през 2012 г. и специалност Спортна медицина към Медицински университет София.

Квалификации
  • Сертификат Артроскопия, Медицински университет София, УМБАЛСМ Пирогов, Технически Университет Мюнхен;
  • Сертификати на УЕФА: Спешни и неотложни състояния на терен и Спортни травми;
  • Член на Български лекарски съюз, Медицинската Комисия на УЕФА, БОТА и БААСТ, FIFA Medical enters of Excellence;
  • Участие в множество семинари и форуми по специалността.
Биография

Д-р Бочев е работил в различни периоди като лекар на ЦСКА, Славия и Левски. Работил е с различни възрастови групи на | Юношески национални отбори на България, Младежки национален отбор U21, както и е бил 10 години лекар на Представителен мъжки отбор по футбол. От 2011 г. работи в Спортсклиник Еуровита София, като от 2014 г. е управител на болницата. От 2017 г. е член на Медицинската Комисия на УЕФА. Към момента д-р Бочев развива своята практика в частен кабинет в Пловдив.

Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Физиомед Пловдив

Пловдив · бул. Христо Ботев 150 · Телефон: 0893901515
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.