Д-р Николай Увалиев

Анестезиолог

София

· 25 - 30 години опит
Най-ранен час: понеделник в 17:00

Д-р Николай Увалиев е специалист анестезиолог в София с над 28 години медицински опит. Интересите му са в областта на периоперативната подготовка на пациент за операция, както и в скрининга и лечението на пациенти с обструктивна сънна апнея. В областта на интензивното лечение прилага всички най-съвременни методи за лечение на критично болни. Д-р Увалиев не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет Варна през 1994 г. През 2003 г. Придобива своята специалност Анестезиология и интензивно лечение.

Квалификации
  • Член на Български лекарски съюз, Европейска асоциация по анестезиология и интензивно лечение, и Европейска асоциация по анестезиология и интензивно лечение в кардиоторакалната хирургия;
  • Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността.
Биография

Д-р Увалиев е бил анестезиолог в МБАЛ Търговище и УМБАЛ Св. Екатерина. Работил е в Отделение по кардиохирургия на МБАЛ Токуда и е завеждал Отделение по анестезиология и интензивно лечение на Кардиохирургична болница Понтика Бургас. До 2019 г. е завеждащ на Отделение по анестезиология и интензивно лечение в Аджибадем Сити Клиник Бургас, а от 2020 г. до 2021 г. е началник на COVID отделението. Последните две години оглавява Отделението по анестезиология и интензивно лечение в УМБАЛ Аджибадем Сити Клиник Център Младост. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Лозенец.

Допълнителна информация
www.lozenetz-hospital.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Лозенец

София · кв. Лозенец, ул. Козяк 1 · Телефон: 029607682
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Аксиом (Медико-21) Алианц Булстрад Живот България Иншурънс Групама Дженерали ДЗИ Доверие Евроинс ЕЗК (ЕЗОК) ЖЗИ