Любомир Драганов

Психолог, Психотерапевт

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: Утре в 14:00

Любомир Драганов е психолог и психотерапевт в София с 10 години опит. В работата си той помага на хората в тяхното себеусъвършенстване, справянето не само със здравословното състояние, но и с нежеланите ситуации, преживявания и начини на действие, които от своя страна често са съпроводени от неприятни усещания, повишена тревожност, затруднен себеконтрол, липса на щастие или загуба на смисъл. Използва средствата на разговора, като целта му е ефективно да се стигне до лично разбиране и изясняване на посоката, да се развият необходимите способности и да се постигне промяна в ежедневието. Любомир Драганов консултира възрастни, младежи, деца в училищна възраст, двойки и семейства.

Образование

Завършва бакалавърска степен по специалност Психология в Софийски университет Св. Климент Охридски през 2006 г. Има магистърска степен по специалност Артистични психо-социални практики в Нов български университет София през 2010 г.

Квалификации
  • Квалификация групов аналитик и психодрама-асистент (консултант) към Фондация психотерапия;
  • Обучение по психоанализа и групова анализа;
  • Обучение: Схема терапия за деца, юноши и родители;
  • Обучение: Работа с частите на Аза в схема терапията;
  • Участие в множество проекти и семинари по специалността;
  • Член на Българското общество по психоанализа и групова анализа;
  • Участие и презентация в 4-та международна конференция по Теле'Драма Tele'Drama.
Биография

Любомир Драганов има собствена практика в Студио за преживявания от 2013 г., а от 2023 г. консултира и работи като психолог в МЦ Лозенец София. Владее английски език.

Допълнителна информация
lozenetz-hospital.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Лозенец

София · кв. Лозенец, ул. Козяк 1 · Телефон: 029607682
Работи с деца
javascript loading...