Д-р Георги Зафиров, Хирург, Бургас | Супердок

Д-р Георги Зафиров

Хирург

Бургас

· 20 - 25 години опит
Най-ранен свободен час
сряда в 08:00

Д-р Георги Зафиров е специалист хирург в Бургас с над 20 години опит и специализация в сферата на долната ендоскопия,лапароскопската или миниинвазивна хирургия. Извършва диагностика и лечение на хирургични заболявания, вземане на биопсичен материал от: кожа и подкожна тъкан, гърда, лимфен възел; инцизия на гръдна жлеза, проктоскопска биопсия на ректум, хирургична обработка на усложнена оперативна рана след гръдни операции, диагностична и лечебна пункция на повърхностни кисти, абсцеси или сондиране на повърхностно разположени фистули на глава и гръбнак, фасциотомия, миотомия, бурзотомия и др.

Образование

Завършва Медицински университет Стара Загора 1999 г. Своята специалност Обща хирургия придобива през 2003 г.

Допълнителни квалификации

- 2005 г. - Курс по Лапароскопска хирургия;
- 2006 г. - Ендоскопия;
- От 2012 г. работи лапароскопска хирургия в Hull East Yorkshire и Университетската болница на Уелс и Лийдс, както и в Кралската болница на Великобритания.
- Като част от екипа на болница Барлбороу в Честърфилд активно участва в приема, профилактиката и лечението на пациенти.

Биография

Д-р Зафиров е работил като специалист хирург последователно в УМБАЛ Стара Загора и МБАЛ "Света Екатерина" Димитровград. От септември 2013 г. практикува в Хирургично отделение към УМБАЛ "Дева Мария" Бургас. От 2017 г. до момента е част от екипа специалисти на ДКЦ "Св. Георги Победоносец" Бургас.

Повече информация
www.hospital-stgeorge.org
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

ДКЦ Св. Георги Победоносец

Бургас · ул. Ванче Михайлов 1 · Телефон: 056875840

Работи с НЗОК Работи с деца
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Цени
  • Първичен преглед 30 лв.
  • Вторичен преглед 20 лв.