Д-р Мирослав Зашев, дм, Хирург, София | Супердок

Д-р Мирослав Зашев, дм

Хирург

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час
24 януари 08:00

Д-р Мирослав Зашев, дм е специалист хирург в София с над 10 години опит и професионална квалификация в областта на конвенционалната и мини-инвазивната хирургия. Извършва лапароскопска холецистектомия, апендектомия, лапароскопски операции при хернии на предната коремна стена, при ингвинални хернии, диагностика и лечение на доброкачествени и злокачествени заболявания на дебелото черво, черен дроб и панкреас, операции в перианалното пространство като кисти, фистули, абсцеси, хемороиди. Д-р Зашев не преглежда деца.

Healee
Д-р Зашев, дм провежда и онлайн консултации – може да се свържете с него в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 2010 г. Своята специалност Хирургия придобива през 2018 г. През същата година завършва магистърска степен по Обществено здраве и здравен мениджмънт. През 2020 г. придобива образователна и научна степен Доктор след защита на дисертация на тема: "Използване на студена атмосферна плазма при лечение на хронични рани".

Квалификации
  • Специализирани теоретични и практически обучения във водещи хирургични клиники в Германия, Франция, Италия, Гърция, Словения, Сърбия;
  • Член на Български лекарски съюз, Българско хирургическо дружество, Европейска Херния Асоциация и Европейска асоциация по ендоскопска хирургия;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

Oт 2011 г. д-р Зашев работи в Клиника по хирургия на МБАЛ Лозенец София, а от 2012 г. е асистент по Хирургия към Медицински факултет на СУ "Св. Климент Охридски". Към момента е част от екипа специалисти на ДКБ Лозенец София.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
5 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледът не се осъществи, без да бъда предупредена. Изненадана съм от доктора, от който определено не съм очаквала такова нещо. За това пък ме посрещна сестрата, казвайки, че нищо не знаела, за какво съм отишла да ме преглеждат, хората не си запазвали часове по интернет, а тя щала да си ходи в 4.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много професионален преглед, внимателно и човешко отношение. Определено заслужаващ доверие и препоръка професионалист.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Благодаря на д-р Зашев за доброто отношение. Обърна ми внимание с търпение и професионална оценка. Определено спечели моето доверие и спокойно ще се оставя в неговите ръце.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

Видео консултации

Д-р Зашев, дм провежда видео консултации през приложението Healee .

error

ДКБ Лозенец

София · ул. Козяк 1

Работи с НЗОК
error
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Healee

Направи онлайн консултация с

Д-р Мирослав Зашев, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com