плюс Абонирай се

Доц. Георги Велев, дм

Хирург

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час: 8 май 12:00

Доц. Георги Велев, дм е специалист хирург в София с над 40 години професионален опит във всички области на коремната хирургия. Основните му научни интереси са в областта на колоректалната и стомашната хирургия, извършва и едни от първите лапароскопски операции. Извършва операции на щитовидна жлеза, стомах, тънки и дебели черва, лапароскопска хирургия и хирургия на хемороиди и анални фистули. Доц. Велев не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София и има придобита специалност Хирургия. Придобива научна и образователна степен "доктор" след защита на дисертация на тема: Индивидуализиран подход в оперативното лечение на рака на колона и рака на ректума – близки и далечни резултати от 422 оперирани болни за 15-годишен период. Има придобита магистърска степен Здравен мениджмънт.

Квалификации
  • Носител на наградата: Проф. Д-р Парашкев Стоянов на Медицински университет София за високи постижения в областта на медицинската наука и преподаване;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

Доц. Велев дълги години е част от екипа на водеща клиника по хирургия в София. Бил е началник хирургично отделение, а по-късно и главен административен лекар. Преминава през всички нива на преподавателската кариера в Медицински университет София - от асистент, през старши и главен асистент, до доцент. Към момента е част от екипа специалисти на ДКЦ Св. София - бул. България.

Допълнителна информация
mbal-sofia.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Професионализма на Д-р Велев оценявам по това, че два пъти ме е изправял на крака. Днес и вчера помогна на мой приятел, който със сигурност няма да го забрави. Като внимание, грижа и отношение съм във възторг от човека Д-р Велев. Да е жив и здрав дълги години, за да помага на хората!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволен от начина му на работа и отношение с пациентите.

Запази час

ДКЦ Св. София - бул. България

София · бул. България 104 · Телефон: 028184600 · 028184608 · 0885224200
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Булстрад Живот България Иншурънс Групама Дженерали ДЗИ Доверие ЖЗИ Уника Фи Хелт