Емилина Ценова, Психолог, Психотерапевт, София | Супердок

Емилина Ценова

Психолог, Психотерапевт

5 - 10 години опит
София
Най-ранен възможен час:
Онлайн консултация

Обща информация

Емилина Ценова е специалист психолог в София с 7 години опит. Извършва психологически консултации и психоаналитична психотерапия за възрастни, юноши и деца. С възрастни: депресивни и тревожни състояния, личностни разстройства, реакции при загуба на близък, нужда от подкрепа при взимане на важни решения

или осмисляне на трудни житейски ситуации, чувство на неудовлетвореност от живота, психосоматични оплаквания, проблеми със съня, репродуктивни проблеми, панически атаки и др. С деца и юноши: училищни затруднения, трудности в адаптацията, хиперактивност, агресивно поведение и мн. др.

Образование

Емилина Ценова има магистърска степен по психология от Нов Български Университет и PhD от СУ „Св. Климент Охридски” София.

Допълнителни квалификации

- Член на Дружество за психоаналитична психотерапия;
- Участие в многобройни национални семинари по специалността;
- Владее английски език.

Биография

Емилина Ценова е работила в Психиатрична болница, кризисен център за деца, пострадали от насилие, дневен център за деца с увреждания, дневен център за възрастни с психични разстройства, местна комисия за борба с противообществените прояви, център АСЕТ за подпомагане на хора, преживели изтезание, аутрич програми, консултиране на ученици по проект за превенция на отпадането от образователната система и професионално ориентиране. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Гина София. Емилина Ценова провежда и онлайн консултации - можете да се свържете чрез нейния уникален код в Healee.

Повече информация
ginamed.bg

Healee
Платени онлайн консултации от Емилина Ценова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.

Код за връзка в Healee
803176
отвори страницата на лекаря в Healee

1. Свали Healee от App Store или Google Play, безплатно

Свали Healee

2. Регистрирай се и влез в своя профил, в Моите лекари

Регистрирай се

3. Въведи уникалния код на лекаря, за да се свържете

Въведи код на лекаря
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
София
ул. Княз Борис I 14
Телефон: 0889368099 , 0895803176
Петък
19.07.2019
Събота
20.07.2019
Неделя
21.07.2019
10:00
зает
Цени:
Консултация: 40 лв.
Психотерапевтична сесия: 30 лв.
Допълнителна информация:

Можете да отмените резервиран час с поне 24 часа предизвестие, при по-късно отменен час или неявавяне дължите пълен размер на таксата. При липса на часове може да се свържете с Емилина Ценова за онлайн консултация чрез нейния уникален код в приложението Healee.