Доц. Димитър Марков, дм, Съдов хирург, София | Супердок

Доц. Димитър Марков, дм

Съдов хирург

София

· 25 - 30 години опит
Най-ранен свободен час
понеделник в 09:20

Д-р Димитър Марков, дм е специалист съдов хирург в София с над 25 години опит. Извършва прегледи и съвременно лечение на артериални и венозни заболявания. Работи цялата гама съдово-хирургични интервенции като професионалните му интереси са насочени в областта на бъбречната трансплантология, хирургичното лечение на ААА (абдоминалната аортна аневризма - атеросклероза) и каротидната хирургия. Доц. Марков има над 40 научни труда и публикации.

Образование

Завършва медицина през 1991 г. в Медицински университет София, а своите специалности Обща хирургия и Съдова хирургия придобива през 1998 г. и 2002 г. През 2012 г. получава научна и образователна степен "доктор" по обща и сърдечносъдова хирургия с дисертация на тема „Анализ на усложненията при тромбендартеректомия на каротидните артерии. Мултимодален подход”.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз, Българско национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, Българската асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия;
- Участие в множество конгреси и семинари по специалността.

Биография

След дипломиране доц. Марков е назначен след конкурс за асистент-хирург в УМБАЛ „Св. Екатерина”, където работи 14-години. Една година е бил част от кардиохирургичния екип на болницата, а следващите 13 работи в клиниката по съдова хирургия в екипа на проф. Чирков. От 2006 г. до 2014 г. работи в отделението по съдова хирургия и ангиология на Аджибадем Сити Клиник Болница Токуда. От 2014 г. е завеждащ на Отделение по съдова хирургия към УМБАЛ Софиямед и участва активно в екипа за бъбречни трансплантации към УМБАЛ Александровска. Към момента е част и от екипа специалисти на ДКЦ Софиямед.

Повече информация
hospitalsofiamed.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
6 мнения
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледът се извършва от лекар на смяна в отделението,а не при доц. Марков. Часовете не се спазват,при записан час за 11.20,влязох в 12.30 и то благодарение на лекарят, който прояви разбиране (кърмя).. Иначе, като отношение и преглед нямам препоръки. Бяха на ниво.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Прегледът не беше извършен от доц.Марков, за което не бях предварително информирана. Въпреки че имах записан час, същият не беше спазен с повече от 60 мин. Във фоайето пред кабинета беше изключително студено, тъй като се намира непосредствено до входа. Самият преглед можеше да бъде далеч по-обстоен.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Преглеждаше д-р. Герова, не доц. Марков и се изчакваше на общо основание. Първо влизаха хората за прием и след това започнаха спрямо записаните часове, като според мен трябва да бъдат разделени. Закъснението беше в порядъка на час и половина и повече дори. Самият преглед беше ок при д-р. Герова.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час за преглед

ДКЦ Софиямед - Блок 1, Г. М. Димитров

София · бул. Г. М. Димитров 16 · Телефон: 0895555444

Работи с НЗОК Работи с деца
Важна информация

Прегледите от 12:00 до 15:00 ч. в сряда са само платени. Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас предходната медицинска документация, с която разполагате.