Д-р Стоян Генадиев, дм, Съдов хирург, Русе | Супердок

Д-р Стоян Генадиев, дм

Съдов хирург

Русе

· 10 - 15 години опит
Най-ранен свободен час
днес в 15:00

Д-р Стоян Генадиев е специалист съдов хирург в Русе с над 10 години опит. Провежда прегледи в собствен кабинет, където прилага неоперативни методи за лечение на пациенти с разширени вени на долните крайници. Извършва доплерови изследвания на артериални и венозни съдове във всички съдови басейни. Д-р Генадиев не преглежда деца и не извършва домашни посещения.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2007 г. Своята специалност Съдова хирургия придобива през 2014 г. През 2015 г. успешно защитава докторантура на тема: Избор на метод за лечение на пациенти с варикозна болест. Има над 30 научни публикации и съобщения в наши и чужди научни списания.

Допълнителни квалификации

- Активно участие в над 50 бъбречни трансплантации в УМБАЛ "Александровска" София;
- Специализации в Холандия, Швейцария, Белгия на тема: Радиофреквентна аблация на пациенти с разширени вени;
- Участие в множество научни форуми, както в България, така и в Германия и Англия, и продължава да работи в посока подобряване на квалификацията си чрез обучение в разнородни курсове в страната и чужбина;
- Член на Български лекарски съюз, Българско национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, Българска асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия.

Биография

От 2007 г. д-р Генадиев работи като лекар в Клиника по Съдова хирургия и ангиология към УМБАЛ "Св. Екатерина" София. През 2009 г. става асистент в катедра по Сърдечно-съдова хирургия към Медицински университет София. От 2015 г. до 2019 г. работи като съдов хирург в МБАЛ "Уни Хоспитал" Панагюрище. През 2019 г. практикува в Отделение по Съдова хирургия към УМБАЛ "Канев" Русе. Към момента има самостоятелна практика като съдов хирург в Дентална клиника "Св. Аполония" Русе. Владее английски език.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 мнение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
компетентен, внимателен, диалогичен, с добро отношение и грижа за пациента.

Запази час за преглед

Медико-дентална клиника "Св. Аполония"

Русе · гр. Русе, ул. Николаевска 73 · Телефон: 0888597569

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате: (рецептурна книжка, епикризи и резултати от прегледи при други специалисти).

Цени
  • Преглед + доплерово изследване 50 лв.