Д-р Стоян Генадиев, дм, Съдов хирург, Русе | Супердок

Д-р Стоян Генадиев, дм

Съдов хирург

10 - 15 години опит
Русе
Най-ранен възможен час: 20 ноември в 15:00

Обща информация

Д-р Стоян Генадиев е специалист съдов хирург в Русе с над 10 години опит. Провежда прегледи в собствен кабинет, където прилага неоперативни методи за лечение на пациенти с разширени вени на долните крайници. Извършва доплерови изследвания на артериални и венозни съдове във всички съдови басейни. Д-р Генадиев не преглежда деца и не извършва домашни посещения.
Образование

Завършва Медицински университет София през 2007 г. Своята специалност Съдова хирургия придобива през 2014 г. През 2015 г. успешно защитава докторантура на тема: Избор на метод за лечение на пациенти с варикозна болест. Има над 30 научни публикации и съобщения в наши и чужди научни списания.

Допълнителни квалификации

- Активно участие в над 50 бъбречни трансплантации в УМБАЛ "Александровска" София;
- Специализации в Холандия, Швейцария, Белгия на тема: Радиофреквентна аблация на пациенти с разширени вени;
- Участие в множество научни форуми, както в България, така и в Германия и Англия, и продължава да работи в посока подобряване на квалификацията си чрез обучение в разнородни курсове в страната и чужбина;
- Член на Български лекарски съюз, Българско национално дружество по съдова и ендоваскуларна хирургия и ангиология, Българска асоциация по гръдна, сърдечна и съдова хирургия.

Биография

От 2007 г. д-р Генадиев работи като лекар в Клиника по Съдова хирургия и ангиология към УМБАЛ "Св. Екатерина" София. През 2009 г. става асистент в катедра по Сърдечно-съдова хирургия към Медицински университет София. От 2015 г. до 2019 г. работи като съдов хирург в МБАЛ "Уни Хоспитал" Панагюрище. През 2019 г. практикува в Отделение по Съдова хирургия към УМБАЛ "Канев" Русе. Към момента има самостоятелна практика като съдов хирург в Дентална клиника "Св. Аполония" Русе. Владее английски език.

Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
Медико-дентална клиника "Св. Аполония"
Русе
гр. Русе, ул. Николаевска 73
Телефон: 0888597569
Избор на по-далечна дата
Четвъртък
14.11.2019
Петък
15.11.2019
Събота
16.11.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
Цени:
Преглед + доплерово изследване: 50 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате: (рецептурна книжка, епикризи и резултати от прегледи при други специалисти).