Д-р Ралица Робева, дм, Ендокринолог, София | Супердок

Д-р Ралица Робева, дм

Ендокринолог

10 - 15 години опит
София
Най-ранен възможен час: 20 февруари в 16:30

Обща информация

Д-р Ралица Робева, дм е специалист ендокринолог в София с над 10 години опит и научни интереси в областта на ендокринологията, репродуктивно здраве, инфертилитет, метаболитни нарушения, хипогонадизъм, синдром на поликистозните яйчници, хипертония, затлъстяване. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, хормонални и метаболитни нарушения. Избрана е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Ендокринология и болести на обмяната.
Снимка: България без граници
Образование

Завършва Медицински университет София през 2007 г. и има придобита специалност Ендокринология и болести на обмяната. През 2008 г. защитава дисертация с насоченост върху отклоненията в половата система при пациенти с метаболитен синдром.

Допълнителни квалификации

- Координира и ръководи екип от специалисти в най-голямата специализирана болница по ендкринология и обменни заболявания в България, изработили специализиран сайт за метаболитен синдром;
- Член на Български лекарски съюз;
- Участие в многобройни национални конгреси и семинари по специалността.

Биография

Д-р Робева е Главен асистент в Клиника по хипоталамо-хипофизни, надбъбречни и гонадни заболявания към УСБАЛЕ "Акад. Ив. Пенчев" София. Към момента е част и от екипа специалисти на МЦ Доверие СБТ София. Владее английски, немски и руски език.

Повече информация
sbtdoverie.bg
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Д-р Робева е изключителен професионалист. Много е внимателна, искрено загрижена към пациентите си. Отделя достатъчно внимание, за да да разбере какъв е проблемът и анализира цялата ситуация много детайлно. Радвам се, че има лекари като нея.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен професионалист и мил човек. Обяснява и отговаря на всеки въпрос.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
София
ж.к. Дианабад, ул. Лъчезар Станчев 5
Телефон: 0882215212
Избор на по-далечна дата
Неделя
15.12.2019
Понеделник
16.12.2019
Вторник
17.12.2019
Няма свободни часове за онлайн резервация в избраните дни.
Най-ранен свободен час:
20 февруари в 16:30
Допълнителна информация:

ВАЖНО! Задължително регистрирайте своя преглед/направление на регистратура преди прегледа при лекаря. Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.