МЦ Сигмамед | Супердок

МЦ Сигмамед

Медицински център

София

Телефон

024886262 · 0888171815 · 0886196262

Рейтинг
674 оценки

Рейтинг
674 оценки

Създадохме Медицински център Сигмамед като продължение на дългогодишния ни опит в областта на доболничната медицинска помощ. Предоставяме съвременни медицински услуги за диагностика и лечение в почти всички медицински специалности. Нашите специалисти работят заедно като екип за правилната диагноза и ефективното лечение на всеки пациент. Осигуряваме личен подход, с внимание към Вас. Нашите любезни регистратори ще Ви посрещнат в центъра и ще Ви координират към съответните кабинети и необходими изследвания. При нас пациентите се чувстват сигурни и спокойни.

МЦ Сигмамед разполага със следните специализирани кабинети:
- Акушерство и гинекология;
- Мамология;
- Гастроентерология, Вътрешни болести;
- Кардиология;
- Ендокринология;
- УНГ;
- Неврология;
- Очен кабинет;
- Хирургия;
- Дерматология;
- Урология;
- Ортопедия и травматология;
- Ревматология;
- Пулмология и фтизиатрия;
- Педиатрия;
- Клинична лаборатория,Микробиология,
В центъра се извършват профилактични прегледи и имунизации, издават се свидетелства за временна неработоспособност, медицински свидетелства за наемане на работа, за шофьорски книжки, за сключване на брак и др.

Апаратурата на медицински център Сигмамед е с европейско качество. Разполагаме със специфични апарати за диагностика и лечение с усъвършенствана функционална обработка на медицинските данни и извършване на по-прецизно профилиране и разпознаване на скрити симптоми на заболявания, които биха преобърнали курса на лечение.

Съгласно стандартите на добрата медицинска практика, разполагаме с най-новото диагностично и лабораторно оборудване, което подпомага нашите специалисти при установяване на правилната диагноза и следване на резултатите от лечението. Центърът разполага със собствена клинична лаборатория (микробиология, патология, имунология).

Застрахователните компании, с които центърът работи, са: ОЗОФ Доверие, ЗК България Иншурънс АД, ЗАД Булстрад Виена Иншурънс Груп, Животозастрахователен институт АД, ДЗИ Животозастраховане ЕАД, ЗД Евроинс, Фи Хелт Застраховане, Дженерали Застраховане АД

Допълнителна информация
www.sigmamed.bg

Лекари

Д-р Бисерка Васева

Д-р Бисерка Васева

Офталмолог (Очен лекар) · София

Най-ранен час: четвъртък в 10:30
Запази час
Работи с деца
Д-р Александър Йорданов

Д-р Александър Йорданов

Хематолог (Клинична хематология) · София

В момента няма свободни часове
Запази час