Проф. Здравко Каменов, дм, Ендокринолог, Вътрешни болести, София | Супердок

Проф. Здравко Каменов, дм

Ендокринолог, Вътрешни болести

София

· Над 30 години опит
Най-ранен час
2 септември 16:00

Проф. Здравко Каменов е специалист ендокринолог в София с над 30 години опит. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, остеопороза, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, хормонални и метаболитни нарушения. Проф. Каменов е първият български лекар получил медала на Американската асоциация на клиничните ендокринолози. Проф. Каменов е Национален консултант по Вътрешни болести. Избран е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Ендокринология и болести на обмяната. Проф. Каменов не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 1985 г. Своята специалност Вътрешни болести придобива през 1996 г. Завършва магистратура по Здравен мениджмънт. През 2010 г. придобива научна степен "Доктор на медицинските науки". Има над 320 научни трудове, цитирани в повече от 1000 медицински списания и книги в чужбина.

Квалификации

- 2000 г. - Сертификат по Образна диагностика на заболяванията на млечната жлеза;
- Квалификация по сексуална медицина от Екзаминационния комитет на Европейското дружество по сексуална медицина; основава и ръководи Българската асоциация по сексуална медицина;
- Специализация в областта на Ендокринологията във Великобритания, Дания, Япония, Австрия, Италия и САЩ;
- Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността.

Биография

След работа по разпределение в Център за спешна медицинска помощ и Вътрешно отделение към МБАЛ "Д-р Никола Василиев" Кюстендил, проф. Каменов работи в Катедрата по Патофизиология на Медицинския факултет като асистент и старши асистент. Началник е на Клиниката по Ендокринология и болести на обмяната и ръководител на Катедрата по вътрешни болести към Медицинския университет София. От 1991 г. работи в Клиниката по Ендокринология на УМБАЛ "Александровска" София. Към момента проф. Каменов е част и от екипа специалисти на МЦ Лора - Позитано София.

Допълнителна информация
loramed.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
9 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Първичен преглед - незаинтересован. Вторичен преглед - не обясняваше, отново незаинтересован, гледаше да си напише листа. Отидох на второ мнение и нищо общо с казаното от него и страшната диагноза, която ми даде. НЕ препоръчвам.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Отлични впечатления без забележки, моето уважение към проф. Каменов.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Бях по здравна каса. С оперирана щитовидна жлеза съм и бях за мнение за ТЕЛК. Професорът не прояви никакъв интерес. Каза ми, че може(л) да ме види на ехограф, но няма да стане в Лора, а да се обадя в кабинета му. Не можел да ми пусне изследвания, защото не знаел те какви искат!...
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Въпреки сложният ми казус и невъзможността да ме консултира като ендокринолог в дадения момент Проф. Здравко Каменов ме изслуша, обясни ми какво мога да направя в моя случай и с кой първо трябва да говоря преди да мога да се върна отново при него.
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

МЦ Лора - Позитано

София · ул. Позитано 10 · Телефон: 070017575 · 029808065 в.20

Работи с НЗОК
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Алианц Булстрад България Иншурънс ДЗИ ЕЗОК ЖЗИ ОЗОК Инс Съгласие Уника Фи Хелт