Проф. Здравко Каменов, дм, Ендокринолог, Вътрешни болести, София | Супердок

Проф. Здравко Каменов, дм

Ендокринолог, Вътрешни болести

Над 30 години опит
София
Най-ранен възможен час:

Обща информация

Проф. Здравко Каменов е специалист ендокринолог в София с над 30 години опит. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, остеопороза, заболявания на щитовидната жлеза, хипофизни и надбъбречни нарушения, хормонални и метаболитни нарушения. Проф. Каменов е първият български лекар получил медала на Американската асоциация на клиничните ендокринолози. Проф. Каменов е Национален консултант по Вътрешни болести. Избран е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Ендокринология и болести на обмяната. Проф. Каменов не преглежда деца.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1985 г. Своята специалност Вътрешни болести придобива през 1996 г. Завършва магистратура по Здравен мениджмънт. През 2010 г. придобива научна степен "Доктор на медицинските науки". Има над 320 научни трудове, цитирани в повече от 1000 медицински списания и книги в чужбина.

Допълнителни квалификации

- 2000 г. - Сертификат по Образна диагностика на заболяванията на млечната жлеза;
- Квалификация по сексуална медицина от Екзаминационния комитет на Европейското дружество по сексуална медицина; основава и ръководи Българската асоциация по сексуална медицина;
- Специализация в областта на Ендокринологията във Великобритания, Дания, Япония, Австрия, Италия и САЩ;
- Участие в многобройни национални и международни конгреси и семинари по специалността.

Биография

След работа по разпределение в Център за спешна медицинска помощ и Вътрешно отделение към МБАЛ "Д-р Никола Василиев" Кюстендил, проф. Каменов работи в Катедрата по Патофизиология на Медицинския факултет като асистент и старши асистент. Началник е на Клиниката по Ендокринология и болести на обмяната и ръководител на Катедрата по вътрешни болести към Медицинския университет София. От 1991 г. работи в Клиниката по Ендокринология на УМБАЛ "Александровска" София. Към момента проф. Каменов е част и от екипа специалисти на МЦ Лора - Позитано София.

Повече информация
loramed.com
Потвърдени мнения на пациенти
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Въпреки сложният ми казус и невъзможността да ме консултира като ендокринолог в дадения момент Проф. Здравко Каменов ме изслуша, обясни ми какво мога да направя в моя случай и с кой първо трябва да говоря преди да мога да се върна отново при него.
София
ул. Позитано 10
Телефон: 029808065
 
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.