Йордан Илиев, Кинезитерапевт, Рехабилитатор, София | Супердок

Йордан Илиев

Кинезитерапевт, Рехабилитатор

София

· Под 5 години опит
Най-ранен час: понеделник в 16:00

Йордан Илиев е специалист - кинезитерапевт в "Sofia Physio Center". Интересите му са насочени предимно в областта на спортната медицина, следоперативното и следтравматично възстановяване на опорно-двигателния апарат и нервната система.

Извършва функционално изследване и анализ на мускулно-скелетни дисфункции и проблеми от най-различно естество. Провежда прегледи и лечение на деца с постурални нарушения (неправилна стойка) и гръбначни изкривявания като изготвя индивидуален комплекс от упражнения, съобразен с оптималните възможности на детето.

Образование

Йордан Илиев завършва "Кинезитерапия" в Медицински университет - София, с придобита образователно-квалификационна степен "бакалавър".

Квалификации

Има завършени допълнителни курсове по "Кинезиологичен тейпинг - горен и долен квадрант", както и изкаран курс по "Мобилизация на периферни нерви".

Професионалните му интереси са насочени към профилактиката и лечението на оплаквания и дисфункции на опорно-двигателния апарат и нервната система, но също така често работи и с пациенти със заболявания на дихателната и сърдечно-съдовата система.

Педиатричната кинезитерапия е другото направление, в което Йордан проявява афинитет, тъй като работата с деца му предоставя възможност за развиване на клинично мислене и допълнително усъвършенстване.

Биография

Неговото хоби е свързано с провеждането на различни видове групови тренировки – кросфит или кондиционни/функционални занимания. Затова спортната рехабилитация и по-специално възстановяването след по-тежки натоварвания или състезания е сред основните му приоритети в областта на кинезитерапията.

Към момента Йордан Илиев е част от екипа специалисти на "Sofia Physio Center".


* Владее английски език.

Допълнителна информация
sofiaphysiocenter.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
8 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Безкрайно благодарен съм за отделеното време, отношението и полезните съвети, които Йордан Илиев ми даде. Професионалист, който е отдаден на работата си и грижата към пациента! Адмирации!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Amazing professionalism and excellent attitude. Thank you!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Много съм доволна от Йордан. Изслуша ме и взе предвид всички мои оплаквания..и ми даде ценни съвети и насоки. Процедурите ми помогнаха да се почувствам по- добре и премахнаха болката, много обстоен преглед. Препоръчвам горещо!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

София Физио център / Sofia Physio Center

София · кв. Манастирски ливади, бул. Братя Бъкстон 71 · Телефон: 0889139828
Работи с деца
javascript loading
Важна информация
  • За записване на час за процедура или масаж, моля изберете някоя от опциите - "Медицинска процедура" или "Друго".

  • За допълнителни часове за деня или за извършване на домашни посещения (след предварителна уговорка), може да се обадите на телефон: 088 913 9828