Д-р Владимир Василев, дм, Ендокринолог, София | Супердок

Д-р Владимир Василев, дм

Ендокринолог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен свободен час
утре в 15:00
Д-р Владимир Василев е специалист ендокринолог в София с над 10 години опит и научен интерес в областите хипофизна и надбъбречна патология, ендокринни хипертонии. Диагностицира и лекува пациенти със захарен диабет, метаболитен синдром, затлъстяване, заболявания на щитовидната жлеза, остеопороза, репродуктивни и гонадни нарушения, хипофизни и надбъбречни заболявания. Д-р Василев не преглежда деца.
Образование

Завършва Медицински университет София през 2006 г. Своята специалност Ендокринология и болести на обмяната придобива през 2013 г. През 2014 г. придобива образователна и научна степен Доктор със защитена дисертация на тема в областта на надбъбречните заболявания.

Допълнителни квалификации

- Член на Български лекарски съюз, Българско дружество по ендокринология и Европейска невроендокринна асоциация (ENEA);
- Участие в национални и международни конгреси и семинари по специалността, Европейска референтна мрежа за редки ендокринни заболявания.

Биография

След своето дипломиране д-р Василев постъпва в Клиника по хипоталамо-хипофизарни-надбъбречни и гонадни заболявания към УСБАЛЕ "Акад. Иван Пенчев" София, където в момента е главен асистент. Част е и от екипа специалисти на ДКЦ Асцендент София. Владее английски език.

Повече информация
www.ascendent.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час за преглед

ДКЦ Асцендент

София · ул. Бачо Киро 47 · Телефон: 029839494 · 0885542079

Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.