Виктория Тодорова, Психолог, София | Супердок

Виктория Тодорова

Психолог

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: В момента няма свободни часове

Виктория Тодорова е специалист психолог в София. Провежда психологическо оценяване на развитието на деца и юноши с конвенционални методи за психодиагностика. Консултира родители на деца с разстройства в развитието, емоционални и поведенчески разстройства, провежда консултации с деца и техните родители. Работи под супервизия.

Образование

През 2015 г. завършва Бакалавърска програма Когнитивна наука и психология в Нов Български Университет, София. През 2018 г. завършва Магистратура Клинична психология – психоаналитична перспектива в Нов Български Университет, София.

Квалификации
  • От 2015 г. до момента - Обучителна програма за психотерапевт с юнгианска ориентация, Българско общество по аналитична психология, К. Г. Юнг;
  • 2015, 2016 г. - Майсторко обучение по позитивна психотерапия, Дружество по позитивна психотерапия в България;
  • 2017 г. ОС България - Сертификационно обучение за работа с тематичен аперцептивен тест (ТАТ);
  • От 2017 г. до 2018 г. - Специализация в Специализирана болница за активно лечение по детски болести – катедра педиатрия МУ София;
  • 2018 г. ОС България – Сертификационно обучение за работа с проективен тест на Роршах (Rorschach Inkblot test).
Биография

От 2012 г. до 2017 г. Виктория Тодорова работи последователно като психолог стажант в Клиника по психиатрия на ВМА София, Отделение по психиатрия на Медицински институт на МВР, Клиника по детска клинична хематология и онкология на ИСУЛ и др. От 2018 г. до 2019 г. е клиничен психолог в АГПСМП по Психиатрия – програма за лечение с агонисти и агонисти-антагонисти за лица зависими към опиоиди. От 2019 г. Виктория Тодорова е психолог в Мултидисциплинарно спешно отделение към УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" София. Към момента е част от екипа специалисти на МЦ Малчовците София. Владее английски език.

Допълнителна информация
malchovcite.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Малчовците

София · ул. Българска легия 3 · Телефон: 0882741745
Работи с деца
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.