Д-р Весела Михнева, Ендокринолог, София | Супердок

Д-р Весела Михнева

Ендокринолог

София

· 15 - 20 години опит
Най-ранен час
В момента няма свободни часове

Д-р Весела Михнева е специалист ендокринолог в София с над 15 години опит и интереси областите метаболитен синдром и затлъстяване, щитовидна жлеза, тиреоидит на Хашимото, захарен диабет и лечение с инсулинови помпи, както и обучение на пациенти със захарен диабет. Избрана е в проучването на Дарик радио за Най-добрите лекари в България в област Ендокринология и болести на обмяната. Д-р Михнева не преглежда деца.
Снимка: ВМА

Образование

Завършва Медицински университет София през 2005 г. и Военно обучение в НВУ "Васил Левски" Велико Търново. Своята специалност Ендокринология и болести на обмяната придобива през 2012 г. През 2018 г. завършва с отличие магистратура по Здравен мениджмънт.

Квалификации
  • Член на Балкански военномедицински комитет, където участва ежегодно с научни презентации на различни теми от ендокринологията и болестите на обмяната, Европейска асоциация по изучаване на диабет (EASD) и Американска диабетна асоциация (ADA);
  • Участие в множество научни форуми свързани със захарен диабет, борба със затлъстяването и лечение на заболявания на щитовидната жлеза.
Биография

От 2006 г. д-р Михнева е военен лекар – последователно работи като Началник медицински пункт на поделението в Самоков и танковата бригада в Горна Баня. Към момента ръководи Метаболитно отделение в Клиниката по ендокринология към ВМА София. Част е и от екипа специалисти на МЦ Диабет София. Владее английски и френски език.

Допълнителна информация
www.diabet-doctor.bg
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МЦ Диабет

София · ул. Св. Георги Софийски 14-20, вх. Б, ет. 1 · Телефон: 0887360808

error
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.