Д-р Вера Налджиева, Ендокринолог, Пловдив | Супердок

Д-р Вера Налджиева

Ендокринолог

10 - 15 години опит
Пловдив
Най-ранен възможен час: утре в 15:10

Обща информация

Д-р Вера Налджиева е специалист ендокринолог в гр. Пловдив с над 10 години професионален опит. Извършва диагностика и лечение на следните ендокринни заболявания: болести на щитовидната жлеза, захарен диабет, разтройства на други ендокринни жлези (паращитовидни, надбъбречни, полови, хипоталамус и хипофиза), недоимъчно хранене, затлъстяване и други разтройства на обмяната на веществата. Ежегодно участва в обществени инициативи за безплатни прегледи и безплатно измерване на кръвна захар по повод Световния ден за борба с диабета - 14-ти ноември. Д-р Налджиева не преглежда деца.
Образование

През 2003 г. завършва с отличие Природо-математическа гимназия - гр. Благоевград. Получава награда за отлично представяне на националните олимпиади по биология и химия. През 2009 г. завършва медицина в МУ Пловдив. Наградена е от ръководството на Медицински факултет с грамота по случай отличен успех и системност в овладяване на професионални знания и умения. През 2010 г., след конкурс е назначена като лекар-специализант по ендокринология. През 2014 г., след успешно положен държавен изпит придобива специалност по Ендокринология и болести на обмяната.

Допълнителни квалификации

- Сертифицирана за участие в конференции на European Association for the Study of Diabetes;
- Член на Български лекарски съюз;
- Член на Българско дружество по ендокринология;
- Многократни участия в национални и европейски конгреси и симпозиуми;

Биография

След своето дипломиране през 2009 г., д-р В. Налджиева започва работа в МБАЛ "Пловдив". Специализира ендокринология в Клиника по метаболитно-ендокринни заболявания и диететика на УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" София, Институт за специализация и усъвършенстване на лекарите. Във връзка с доказани презентационни умения често е канена за лектор по различни теми, свързани с диабетологията. От 2018 г. е част от екипа специалисти на МЦ "Св. Пантелеймон" Пловдив.

Повече информация
mc.mbal2pv.com
Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
Пловдив
бул. Никола Й. Вапцаров 9
Телефон: 0882450604
Избор на по-далечна дата
Сряда
20.11.2019
13:30
зает
13:50
зает
14:10
зает
14:30
зает
14:50
зает
16:10
зает
16:30
зает
Четвъртък
21.11.2019
Петък
22.11.2019
Цени:
Първичен преглед: 30 лв.
Допълнителна информация:

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.