плюс Абонирай се

Д-р Вера Мегданова-Чипева

Онколог

София

· 10 - 15 години опит
Най-ранен час: вторник в 15:30

Д-р Вера Мегданова-Чипева е специалист онколог в София с над 12 години медицински опит. Насочена е към лечението на пациенти с редки неоплазми - невроендокринни тумори, саркоми и ГИСТ, холангиоцелуларни карциноми, както и гастроинтестинални тумори като цяло (карциноми на дебело черво, панкреас), белодробни карциноми. Има и специален интерес в областта на палиативните грижи за онкологичните пациенти, симптоматично лечение, вкл. лечението на болка. Д-р Мегданова не преглежда деца.

Образование

Завършва Медицински университет София през 2012 г. Своята специалност Медицинска онкология придобива през 2019 г. в Медицински университет Плевен.

Квалификации
  • Обучения в сферата на невроендокринни неоплазми във Великобритания, Ирландия, Швеция, Румъния, Испания, Холандия и Белгия;
  • Обучения в Италия в специализирани центрове за лечение на саркоми и ГИСТ;
  • Поддържащи и палиативни грижи, Швейцария;
  • Участие в годишните конференции на ESMO, ASCO, ELCC, ENETS, Cholangiocarcinoma foundation, ESPEN, Национални организации по Медицинска онкология;
  • Член на Европейска асоциация за лечение на нероендокринни неоплазми, Women in NETs, Европейска група за изучаване на холангиоцелуларни карциноми, Европейско общество по медицинска онкология.
Биография

Д-р Мегданова е работила като специализант от 2013 г. до 2017 г. в Клиника по хематология и онкология към ВМА София и като асистент към Софийски университет от 2016 г. до 2017 г. От 2017 г. до 2018 г. е била лекар – специализант в Отделение по Медицинска онкология към МБАЛ Сердика. От 2019 г. е специалист в Клиника по медицинска онкология към УМБАЛ Царица Йоанна – ИСУЛ и асистент към Катедра Нуклеарна медицина, лъчелечение и медицинска онкология на Медицински университет София. Към момента е част и от екипа специалисти на ДКЦ Конвекс. Владее английски език.

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
2 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

ДКЦ Конвекс

София · ж.к. Манастирски ливади - Запад, ул. Лъвски рид 14 · Телефон: 029051970 · 0882753069
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате. Пациентите на ДКЦ Конвекс могат да използват паркинга на МОЛ България, който се намира в близост.

Безкасови прегледи със застрахователи
Аксиом Булстрад Живот Групама ДЗИ Фи Хелт
  • Първичен преглед 100,00 лв.
  • Вторичен преглед 70,00 лв.