Васимира Шаламанова, Психолог | Супердок

Васимира Шаламанова

Психолог

5 - 10 години опит
Най-ранен час
петък в 12:00

Васимира Шаламанова е психолог и хипнотерапевт в Пловдив. Развива се в областта на индивидуалното и групово консултиране на деца, подрастващи и възрастни, както и на хипнотерапията. Оказва помощ при вземане на решения, справяне с житейски проблеми, трудности в ежедневието - работа, училище, личен живот, взаимоотношения с родители и други. Извършва психологично консултиране, психологично тестиране и организиране на тиймбилдинги.

Healee
Васимира Шаламанова провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва бакалавърско обучение по Психология в ПУ "Паисий Хилендарски" през 2016 г. През 2017 г. придобива магистърска степен по приложна психология.

Квалификации
  • Сертифицирана в спешна психологична помощ при критични/стресови ситуации, обща психодиагностика, работа с Rorschach Inkblot Test (личностно-диагностичен инструмент за възрастни) и хипноза и хипнотерапия;
  • Член на Българска асоциация по хипноза от 2018 г.
Биография

От 2017 г. до 2019 г. Васимира Шаламанова е психолог в Дневен център за деца и младежи с тежки множествени увреждания към Комплекс за социално-здравни услуги "Св. Петка" Пловдив. От 2019 г. е част от екипа специалисти на Консултативно-терапевтичен център "Веселата къща" Пловдив. Владее английски език.

Допълнителна информация
www.linkedin.com/in/vasimira-shalamanova/
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

Видео консултации

Васимира Шаламанова провежда видео консултации през приложението Healee .

error
Важна информация

Това е календар за ВИДЕО консултации с Васимира Шаламанова в приложението Healee. За записване на час за преглед в кабинета, моля използвайте другия календар. Моля, в Бележки към резервацията да опишете причините за консултацията.

Healee

Направи онлайн консултация с

Васимира Шаламанова

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com