Васил Иванов, Кинезитерапевт, Рехабилитатор, София | Супердок

Васил Иванов

Кинезитерапевт, Рехабилитатор

София

· 5 - 10 години опит
Най-ранен час: Днес в 19:00

Васил Иванов е магистър - рехабилитатор с частна практика, която е насочена изцяло в сектора на домашните посещения и по специално рехабилитацията при заболявания на централната и периферната нервна система.

Занимава се също така и с пациенти в следоперативен и следтравматичен период на възстановяване вследствие на заболявания и травми на опорно-двигателния апарат, сърдечно-съдовата и дихателната система.

*Ако желаете да разгледате някои от видеоклиповете, заснети по време на работа и показващи прогреса при отделните пациенти, може да посетите официалния му сайт по-долу в описанието.

Образование

Васил Иванов придобива образователно-квалификационна степен "професионален бакалавър", с професионална квалификация "Рехабилитатор" в Медицински колеж "Йорданка Филаретова". След това продължава обучението си като магистър в НСА "Васил Левски", със специализация по Физикална терапия и рехабилитация.

Квалификации
  • Certificate: Splinting for tone and for hands with arthritis
  • Мануална мобилизация на периферни нерви
  • Член на Асоциация на физиотерапевтите в България
  • Ежегодни участия в курсове, семинари и конференции по специалността
Биография

Към момента Васил Иванов развива своята самостоятелна практика като рехабилитатор. Преди това практикува в хоспис "Маринела" от януари до август 2019 г., след което през същата година започва работа в болница за рехабилитация "Сердика" до януари 2023 г. Преминава обучение в някои от най-големите лечебни заведения в страната като: УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов", УМБАЛ "Света Анна" и МБАЛНП "Свети Наум".

Допълнителна информация
rehabilitation-sofiya.com

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
6 оценки
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страхотен специалист, чувствам се чудесно след направения масаж, сковаността ми в гърба вече я няма, а краката си ги чувствам много по добре. Силно препоръчвам!!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Имам двигателни проблеми след претърпян исхемичен мозъчен инсулт. Още с първото си посещение Васил Иванов ми помогна да се изправя и да започна да ходя отново. Направихме упражнения, след които се чувствам много добре. Ще продължа да използвам услугите му. Препоръчвам!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Изключително мил и внимателен. С доста търпение и професионализъм раздвижи баща ми, след доста тежък инсулт. Аз се възползвам от спортния масаж. Препоръчвам!!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Страдам от болки във врата и рамото, които продължават няколко месеца. След две посещения на Васил Иванов се чувствам много по добре, болката намаля до минимум, даде ми насоки как да процедирам след терапията и какви упражнения да изпълнявам. Благодаря!!
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Останах изключително доволен от рехабилитацията и отношението към моя случай с него работим заедно от самото начало на моето заболяване, преди това не можех да ходя , а сега дори се качвам по стълбите и се връщам лека по лека към нормалния си начин на живот . И го препоръчвам на всеки ! ! !
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение
Останах много доволна от отношението и подхода на Васил Иванов. Проведената процедура повлия осезаемо на болката в коляното ми, за което му благодаря. Ще продължа да използвам услугите му. Препоръчвам!

Запази час

График за рехабилитация по домовете

Домашни посещения за София · Телефон: 0899176108
javascript loading...
Важна информация
  • Услугата се предлага за София-град и София област. За допълнителна информация се обадете на: 089 917 6108.

  • Посочените цени по-долу са ориентировъчни и при всеки пациент се определят индивидуално спрямо тежестта на случая и разстоянието, (квартала/населеното място) на което се намира.