Д-р Ваня Мацанова-Симова, дм, Физиотерапевт, София | Супердок

Д-р Ваня Мацанова-Симова, дм

Физиотерапевт

София

· 20 - 25 години опит
Най-ранен час: Утре в 13:00

Д-р Ваня Мацанова-Симова, дм е специалист физиотерапевт в София с над 25 години медицинкси опит. Интересите ѝ са в областта на рефлексотерапията и повлияване на болката и метаболизма чрез нея. Прилага лазертерапия, електродиагностика и електростимулации, постизометрична релаксация и акупунктура. В ДКЦ Асцендент работи по терапевтична система IQS Bulgaria (I Quit Smoking), разработена на базата на научни и медицински изследвания. При нея стимулирането на индивидуалните невро-рефлекторни точки на всеки отделен пациент помага за разпадане на никотиновите молекули, натрупани в организма при пушене, и засилва отделянето на ендогенни вещества от организма наречени бета-ендорфини. Д-р Мацанова не преглежда деца.

Healee
Д-р Мацанова-Симова, дм провежда и онлайн консултации – може да се свържете с нея в приложението Healee.
Образование

Завършва Медицински университет София през 1998 г. Своята специалност Физикална и рехабилитационна медицина придобива през 2010 г. Има придобита научна и образователна степен "доктор" през 2020 г. след защита на дисертационен труд на тема: Физикална медицина и рехабилитация при хумеро-скапуларен периартрит.

Квалификации
  • Kурсове по лазертерапия, електродиагностика и електростимулации, постизометрична релаксация и акупунктура;
  • Член на Български лекарски съюз;
  • Участие в национални конгреси и семинари по специалността.
Биография

От 1999 г. до 2000 г. д-р Мацанова работи като лекар-диетолог към МБАЛ Национална кардиологична болница София. От 2001 г. до 2007 г. е лекар-ординатор в ортопедично-рехабилитационно отделение на Специализираната болница за долекуване и продължително лечение в Панчарево. От 2007 г. д-р Мацанова работи в Клиника по физикална и рехабилитационна медицина към УМБАЛ "Царица Йоанна – ИСУЛ" София. Към момента е част и от екипите специалисти на ДКЦ Асцендент София и МДЦ Хигия НВ Клиник. Владее английски, руски и френски език.

Допълнителна информация
www.ascendent.bg
Все още няма оставени оценки
Оценките в Супердок са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!

Запази час

МДЦ Хигия НВ Клиник

София · бул. Г. М. Димитров 59, сграда NV Tower, ет. 1, партер · Телефон: 070035925 · 0886500421
javascript loading...
Важна информация

Моля, носете с Вас на прегледа предходната медицинска документация, с която разполагате.

Безкасови прегледи със застрахователи
Булстрад Живот България Иншурънс Дженерали ДЗИ Доверие

ДКЦ Асцендент

София · ул. Бачо Киро 47 · Телефон: 029839494 · 0885542079
javascript loading...
Важна информация

В ДКЦ Асцендент д-р Мацанова работи само по терапевтична система IQS (I Quit Smoking). Стартира с интервю за физическото състояние на клиента и психологически тест. Системата изготвя строго индивидуализирана терапия според степента на зависимост на пушача. IQS процедурите са 4 за 6 месеца.

Healee

Направи онлайн консултация с

Д-р Ваня Мацанова-Симова, дм

Свържи се с лекаря в Healee. Питай за симптоми и оплаквания, споделяй здравни данни, снимки, лабораторни резултати. Получи консултация и насоки за лечение.
Свържете се с лекаря

Свали Healee от App Store или Google Play, или ползвай на app.healee.com