Тест за бащинство с неюридическа цел, Изследване, София | Супердок

Тест за бащинство с неюридическа цел

Изследване

София

Най-ранен час: Утре в 9:00

НМ Дженомикс е лидер в предлагането на висококачествени молекулярно-генетични изследвания, в това число и ДНК тест за бащинство, който може да Ви даде желаната информация, както по време на бременност (от 8-ма седмица на бременността), така и при вече родено дете. Тестът е подходящ за приложение, когато е необходим бърз и точен резултат (99.9%), който е предназначен за лична информация. Извършването на тестовете не може да бъде анонимно, като е изключително важно да знаете, че резултатът от такъв тест не може да Ви послужи за съдебни цели.

Образование

За извършването на изследването се използват най-съвременните молекулярно-биологични и биоинформатични методи, осигуряващи висока точност и надеждност на резултатите. От предоставените проби се изолира ДНК материал, след което се извършва анализ на специфични генетични маркери, като се прилагат биоинформатични алгоритми, специално разработени за определяне на бащинство. Генетичните профили на бебето и предполагаемия баща се сравняват и на тази база се изготвя заключение дали е установено или не бащинство.

Квалификации

Анализът за определяне на бащинство се извършва в DNA Diagnostic Center, Фейрфийлд, Охайо, САЩ. Лабораторията е лидер в областта на генетични изследвания за определяне на родственост и в сферата на криминологията. DNA Diagnostic Center е институцията с най-много сертификации за извършване на ДНК анализи в света. Цената на тест за бащинство при родено дете е 630 лв. (при тестване на един предполагаем баща), а по време на бременност - 3 120 лв.

Допълнителна информация
prenatest.bg

Потвърдени мнения на пациенти

  • Обща оценка
  • Време за изчакване
  • Отношение
Рейтинг
1 оценка
Обща оценка
Време за изчакване
Отношение

Запази час

НМ Дженомикс

София · ул. Бачо Киро 47 · Телефон: 028650106
javascript loading
Важна информация

Всички текущи промоционални условия, обявени на nmgenomix.com или на сайта на изследването, са валидни и при онлайн резервация на час в Супердок.