Такухи Езегелиян, Психолог, Психотерапевт, Варна | Супердок

Такухи Езегелиян

Психолог, Психотерапевт

Варна
Най-ранен възможен час: утре в 14:00

Обща информация

Такухи Езегелиян е специалист психолог във Варна с 20 годишен опит в консултирането на бременни жени за преодоляване специфичните емоционални проблеми по време на бременност, пренатално възпитание и подготовка за майчинство; консултиране на
родители за изработване на работещи стратегии за възпитание в различните периоди на израстването; терапия по време и след развод; работата с деца, преживели емоционални травми или с проблемно поведение, работа с тийнейджъри. Такухи Езегелиян НЕ извършва семейни и брачни консултации.
Образование

Завършва бакалавърска и магистърска степен по Психология на развитието, образованието и културата в Софийски университет "Св. Климент Охридски".

Допълнителни квалификации

- Участие в конференции, проекти и семинари по специалността;
- Водене на семинари, тренинги и уъркшопи за придобиване на преносими умения;
- Свободно използва английски, руски и арменски език.

Биография

От 2001 г. Такухи Езегелиян работи в продължение на 10 години като училищен психолог и педагогически съветник в Математическа гимназия „Д-р Петър Берон" Варна. От 2004 г. до 2008 г. практикува в Психотерапевтичен център Aurum Варна, а от 2000 г. до момента има и частна практика като психолог и психотерапевт. Освен на живо Такухи Езегелиян консултира и онлайн и прави домашни посещения на трудноподвижни жени в напреднала бременност, на родилки с малки бебета до 3 месеца, които нямат възможност да се откъснат от тях за по-дълго време, както и при други случаи, които изискват посещение на място.

Потвърдени мнения на пациенти
Все още няма оставени оценки за този лекар.
Оценките в Superdoc са от реални пациенти, резервирали час за преглед онлайн. Резервирайте час и споделете Вашето мнение!
Частен кабинет Такухи Езегелиян
Варна
ул. Коста Тюлев 4
Телефон: 0897021337
Избор на по-далечна дата
Неделя
08.12.2019
Понеделник
09.12.2019
10:00
зает
11:00
зает
12:00
зает
13:00
зает
Вторник
10.12.2019
Цени:
Първа консултация: 50 лв.
Последващи консултации: 40 лв.
Допълнителна информация:

При терапия на дете под 18 години, първата среща е БЕЗ присъствието на детето.
При домашни посещения, транспортните разходи се поемат от клиента. За социално слаби клиенти се правят специални намаления на цените.